Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

verbal 

všechny recenze uživatele

Sal má doma plíseň, manželku a skoro šest dětí. Plísně se chce zbavit, manželku a děti by si rád nechal. Eddie má děvku a před důchodem. Na důchod jebe a děvku taky. Tango má tajné poslání, za kamaráda pana Snipese, kterého náhodou? zrovna pustili z krymu, a louská logisticko-rektální oříšek: Poslat do prdele poslání, nebo tam poslat pana Snipese? Co se stane, když se jejich osudy protnou?? NIC!! Ony se totiž neprotnou!! Obsah zase psal nějaký dement, který se málem trefil i v tom, který herec hraje kterou postavu a scénář zase psal nějaký dement, který patrně zemřel nudou, než stihl vymyslet pointu. Tohle fuckt není Training Day, tohle už je naostro Den o ničem! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - I po druhé projekci ponechávám 3 hvězdičky, bohužel. Bohužel proto, že ve snímku hraje spousta kvalitních a známých herců, kteří zde díky slabému scénáři neměli možnost zdaleka vymáčknout ze sebe maximum. První hodinu se sáhodlouze seznamujeme s postavami, kde se téměř nic neděje. Poté se osudy začínají proplétat a v druhé polovině se konečně začíná něco dít. Závěr lehce emotivní, hlavně osud Ethana Hawka. CZ dabing celkem ušel (až na Gereho, kde si ho střihl pan Mahdal, dle mého špatná volba) a já tak po 130 minutách mohl pouze konstatovat, že to nebylo tak zlé, ale dalo se z tohoto námětu vykřesat daleko daleko více. 60% ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Don Cheadle a Wesley Snipes celou dobu kují pikle, Richard Gere se utápí v sebelítosti nad svým nenaplněným životem a doufá, že alespoň v den jeho odchodu do penze konečně udělá něco správného a Ethan Hawke má svou víru ("I don't want God's forgiveness, I want his fucking help!"), kupu dětí a trable. Poměr zastřelených černochů k bělochům v tomto filmu odhadem 25:2. Dvě hodiny jsem doufala, že se dočkám nějakého rozuzlení, bohužel marně. Jde jen o střípky z života pár brooklynských policajtů, které jsou někdy sice hodně drsné, ale celkově bohužel nedrží pohromadě. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka mozaika o troch policajtoch, ktorych osudy sa prakticky vobec nepretnu. Filmu najviac uskodilo pomale tempo, odtazita atmosfera, ktora nedokaze divaka dostatocne vtiahnut do pribehu a zaver ktory ma natolko unahlene rozuzlenie plne nahod, az to bolo komicke. Herecke vykony su slusne. Najviac ma potesil Wesley Snipes, ktory ma sice malo priestoru, ale dokazal, ze hrat vie stale velmi dobre a zasluzil by si viac prilezitosti v kvalitnych filmoch namiesto tych videosraciek, ktore teraz toci. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nadstandardní policejní drama, které nepostrádá propracované charaktery, hluboce postižené motivace postav, zručnou režii a výborné herecké výkony. Občas sice haprují přechody mezi jednotlivými příběhovými rovinami, leč celkově se jedná o hutnou, syrovou a bolestivě realistickou sondu do života nejen brooklynských policistů. Tematika střetu vyšších morální cílů a osobního zájmu v mikroperspektivě je zachycena vcelku fundovaně a nepodbízivě. Palec nahoru! 8/10! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama