Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

Webb 

všechny recenze uživatele

Tento počin můžu nazvat malým zázrakem. Proč? Ještě nikdy se mi totiž nestalo, že by mi Richard Gere v jakémkoliv filmu nevadil. No a tady díky roli kterou dostal se tak konečně stalo. Přestárlý policista před důchodem, proč ne. Zvláštní že jsem si v průběhu sledování vzpomněl na dnes už profláklý snímek Training Day, aniž bych tušil že je od stejného režiséra. Zda to bylo díky určité technice, nebo prostředím či výběrem herců těžko říct, hlavní je, že tu opět odvedl dobrou práci. Účast známého béčkaře Wesleyho Snipese mě potěšila, měl by si vybírat i klidně podobné vedlejší role a nevrhat se do kdejakého bláta. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Asi som to prepískol očakávaniami... Training Day to nie je mladá pani... ale aj napriek tomu, vôbec to nebolo zlé, podobné príbehy vážne môžem, ale tomuto chýbalo k určitej zohranosti omnoho viac skúsenosti... Herci potešili, taktiež prostredie... klasický môj šálok kávy, ale musím byť nekompromisný 6-7/10 (slabší odvar moku) ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Prekvapive velmi dobry film - obycejny, nevycnivajici z rady, presto jedinecny. Clovek ceka rutinni zalezitost a taky se to za ni po celou dobu sledovani vydava, ale na konci se dostavi ten "wtf" feeling. Na 5 hvezd to neni, revoluce se nekona, ale skvely filmovy zazitek ano. Ethan Hawke i Richard Gere FTW. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jist reáliemi a věrohodností některých charakterů a jejich rolí. Resp. pro srozumitelnost. Opravdu je to co předvádí Cheadle a Snipes styl nekompromisního gangstera z Brooklynu ? Ono to není jen o tom plácnout někam k chodníku eSkového Mercedesa, navléct si na obličej brýle Prada, nosit na ruce obří Breitlingy a mít kolem pasu opasek od Gucciho. Jaksi mi tam některé věci neseděly. To, co bylo geniálně vyladěné například v American Ganster tady dost pokulhává. S tím jsou logicky spojené další věci, které mi nesedly úplně na sto procent - jednání některých postav atd. Celé se mi to zdá příliš na efekt, vyumělkované a nereálné. Přijde mi, že Fuqua neví o této oblasti vůbec nic, jen nakoupil pár drahých cetek a půjčil luxusní auta - a šup a máme Gangstery. Děj je fajn, trojitý dějový propletenec je v závěru zajímavý. Nejsilnější scéna filmu je nakonci s Richardem Gerem. Fantazie. Jinak je to pouze průměr s několika slabšími a pár silnějšími momenty. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Policejních dramat je v posledních letech habaděj, ale Brooklyn's Finest tak nějak vybočují, ať už skvělými herci, tak hezkým a prolínajícím se příběhem. V tomhle filmu najdete všechny druhy policajtů, od nováčků, kterým osud nepřál, po vysloužilce nebo i policajta v utajení. Každá z postav má co do sebe a v celku je to hodně dobré. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama