Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

heyda 

všechny recenze uživatele

V určitých momentech zajímavý a napínavý krimi drama, ale bohužel dost často i klišovitý film, který svoji logičností kulhá na obě nohy. Musel jsem hodně rozvažovat, zda dát 2 hvězdy nebo přimhouřit oko a dát 3 hvězdy, a nakonec jsem se rozhodl pro tu vyšší variantu především pro ten nepříliš optimistický závěr a taky za tu atmosféru, která připomíná thrillery z 90. let. Nicméně určitě chápu i lidi, co tento film kritizují, protože pravda je taková, že nepřináší do žánru nic nového, občas je hodně hloupý a zpracování taktéž není kdo ví jaká bomba. 50% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Máte li doma dcerušku, která na vás jebe, a z níž se vám za ty roky nepodařilo vytlouct svéhlavost a pohrdání autoritami, je nejlepší svěřit ji na chvíli do péče nějakému sériovému specialistovi na Stockholmský syndrom. Holka hezky zkrotne a naučí se vážit si tatínka, co ji nedrží ve sklepě na řetězu a pravidelně nešuká. Až jednou bude Mistrovství světa v nejodpornějším castingu, tohle dozajista získá některou z medailí. Duo zneuznaný ochotník Džon Hnusack a Dexterova ségra, ze které se mi objevuje nehezká, svědivá vyrážka, kdykoliv se mihne v záběru, je sice spolehlivým plašidlem estetického diváka, avšak i tak se jedná v indoevropské stupnici o zdravě průměrný počin s překvapivým finálním výkrutem. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nuda k posrání, bez atmosféry, bez pořádné hudby, bez švihu, bez napětí, trapnej záporák, nulový vyšetřování.Je to jak úvodní film k pod průměrnýmu televiznímu krimi seriálu.Až na Cusacka příšerný herecký obsazení.Jakkoliv se snažil pan O'Neiil šokovat "překvapivým" zvratem, tak se mu to nepovedlo.Nahlas jsem to řekl 20 minut před koncem filmu bratrovi a ironicky sem se usmál, ne čež jsem díky tomu debilnímu finále odebral tu druhou hvězdičku, co jsem měl pro tenhle mizerný paskvil nachystanou a nejradši bych to poslal do odpadu, ale Cusack se snažil.No prostě další nudná a předvídatelná sračka, nedivim se Verbálkovi že byl na konci překvapený, jeho kví kvé mu nedovolí číst mezi řádky.25%. ()

Martpod 

všechny recenze uživatele

Od začátku taková klasická detektivka založená na ještě klasičtějším krimi klišé, obsazení nepotěší neurazí, Cusack je šedý průměr, Robertsovi sedne role úchyláka jak prdel na hrnec a díky Jennifer Carpenter z toho mám pocit, že tam každou chvíli musí objevit Dexter. Atmosféře hezky nahrává setmělé zasněžené ulice. Drobný plus za ujetý, ale zajímavý závěr. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celej film se tvářil jako fakt správnej oldschool thriller, který známe řekněme z 90. let. Pak ale narazíte na pár scénáristických přešlapů (jako hlavní hrdina je detektiv, unesou mu dceru a případ pořád řeší on? Hmm, to asi ne, protože to naprosto nekompromisně funguje tak, že ve chvíli, kdy se to týká někoho blízkýho - obzvlášť z rodiny - tak mu ten případ okamžitě seberou z důvodou podjatosti. No nic.) Druhá věc, která mě srala, byla J. Carpenter, kterou jsem nemusel už u Dextera, tam mně taky lezla na nervy. A na závěr přijde hlavní zlom a tím pádem vysvětlení, nicméně mně to přišlo tak násilný a skoro debilní, že si říkám, jestli náhodou i ty tři hvězdy nejsou hodně. Tady to tvůrci úplně nevychytali, se mně zdá. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)

Reklama

Reklama