Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi John Cusack začíná lézt trochu na nervy, protože má (stejně jako třeba Cage) jen jeden výraz celý film. Tady to ale tak hrozné není, respektive to filmu nevadí. Detektiva zvládl zahrát celkem slušně, Jennifer Carpenter mu navíc zdatně sekundovala. I tak ale The Factory nějak nevylézá výš než do lehkého nadprůměru, holt v dnešní době, kdy jsou krimi seriály na každém rohu, to chce přijít s něčím víc. 6/10 ()

divak84 

všechny recenze uživatele

str8 to the DVD filmy mají i rozhodně horší kvalitu než má tento thriller. Johny je muj fejvryt takže jsem musel zkouknout navzdory pyčacké jenn. carpeter jejíž sykavky a hnusnou držku sem nemohl vystát nikdy nikde. a u ní se zastavme. kdo neprokoul rádoby super špica twist že zrovna ona je ta mrdka od "daddy yankeeho" (tema neplodnost-hned si vzpomenu na knížku co četla,šlapkařská minulost,poslední telefonát v autě "he is with me right now). akorat škoda že Johny zařval, rád bych viděl bullet v její držce. film solidní, sklep solidně temný. je pravda že v usa žije kolik pubočů? několik desítek milionů a oni zrovna nacastingujou takovou tlustou klišovitou ubrečenou krávu co poslouchá green day. ale jinak ok film, neurazí, nenaročného divaka pobaví,my sečtělejší si řekneme M E H šest sekund po závěrečné sceně ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPRÁVNÉ DĚTI JSOU STVOŘENY S LÁSKOU“..... /// Další nezvěstná štětka. A policajti maj píču (jasně jedna policajtka, ale …no dyť víte jak to myslím…). Sněžný lovec – sexuální deviant s variabilním symbolem uchyláků z podobnejch filmů, má však eso v rukávu (nebo ve sklepě?). Jo, jo. Svět je malej a o náhody v něm není nouze … Škoda, že Honza nemá na rozdíl vod devianta co nabídnout. Nějak se mi nechce koukat na zdrcenýho taťku (s mamkou), spíš sem čekal vodsejpající pátračku. Naštěstí (!!) finále jistou dávku zajímavosti přináší. Ti náročnější asi budou píčovat, že tam chybí víc policejní logiky, ale třeba je přesvědčí sevřenej svěrač z nečekanejch překvapení. Jo, trošku to vylepšili, ale stejně to mohlo bejt hustější a temnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Transky nešukám, ale přibíjím na zeď. 2.) Toužím po soukromý porodní klinice a smrdím korunou. 3.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se shodneme, že vždycky přijde vhod látka, od které nic nečekáme, a nakonec nás velmi mile překvapí. Únos do téhle vzácné skupinky po celou svou stopáž zdatně směřuje, nicméně…? Ano, závěrečný twist. Ale musím přiznat, že jsem ho neprokoukl. A vlastně mě ani moc neotrávil. Životem a hlavně prací unavený (a brzy zdrcený) polda pátrá po unesených prostitutkách, až se v hledáčku úchyla ocitne také jeho dcera. Škoda, že je takovým spratkem, možná by se o ní jinak divák začal alespoň trochu zajímat. Karty jsou jasně rozdané, scénář si to pádí v už dávno prošlapaných cestičkách (i když sériový vrah ve sklepě ukrývá hned několik překvapení), ale i díky návratu k oldschoolové detektivce mi tohle zpracování bez zářivějších míst sedlo. Herci jsou fajn, permanentní sněžení v setmělých ulicích Buffala je také solidně prodané, jen té akce bych přeci jenom čekal o krapet víc. Možná bych pak tu hvězdu navíc přidal. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

John Cusack je policejní detektiv, pracující právě na případu záhadně mizejících pouličních šlapek. Cusack má ženu, syna a drzou a protivnou pubertální dceru. Ošklivou dceru. Příšerně ošklivou dceru s příšerně ošklivým účesem. Je to druhá nejošklivější filmová dcera, kterou jsem kdy viděl, hned po Fantozziho Mariangele. Ale tu hrál vlastně chlap, takže je to první nejošklivější filmová dcera s prvním nejošklivějším filmovým účesem. Tu dceru mu unese úchyl, který unáší a porcuje ty mizející prostitutky. Je to fakt hodně vyšinutý úchyl, když unese tak ošklivou dceru. No a Cusack pak po ní (i po tom úchylovi) pátrá a o tom je ten film. Tedy - já mít tak ošklivou dceru, byl bych rád, kdyby mi jí někdo unesl. Samozřejmě bych naoko dělal jako že mě to děsně žere a jak po ní jako usilovně pátrám, ale když by se nikdo nedíval, radostně bych se chechtal a výskal a tleskal, že jsem se té příšery zbavil. Cusack ale ne. Spolu s ním pátrá i jeho policejní kolegyně, kterou hraje Dexterova ségra. Ta je sice taky příšerně ošklivá, ale taky je mi (v Dexterovi) příšerně sympatická. A na konci přijde tak nečekaný zvrat, že jsem ho nečekal ani malilinko. On se totiž čekat ani nedal, protože je totálně přitažený za vlasy. Je tak moc přitažený za vlasy, že kdyby někdo někoho tak moc přitahoval za vlasy, tak ho skalpuje. Ale jinak se mi ten film celkem líbil, slušná zimní zasněžená kriminálka. Ale nemůžu dát víc jak tři hvězdy filmu, ve kterém hraje tak příšerně ošklivá dcera, kdo se má na takovou hrůzu sakra koukat, castingový výběrčí by zasloužil/-a přinejmenším nevybíravě a sprostě vynadat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno