Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou snad jediní, od kterých mi fekální humor nepříjde až tak ubohý. Do takhle střeštěné komedie se dokonce hodí, stejně jako plno dalších přestřelených momentů na samé hranici vkusu. Jako celek se film sice neubrání několika výrazným poklesům kvality, ale všechno jako obvykle vynahradí tentokrát poměrně obšírnější cameo Neil Patrick Harrise. Krom tradičních zvrhlých hlášek, grimas a zpěvu se vyjádří i ke své sexuální orientaci :-). Ten chlap je zkrátka "boží". ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak to byl kurva extrém...heh. Přímočará huličská komedie s mojí oblíbenou dvojkou, která nabídla spoustu dobrých hlášek a situací stejně tak jako spoustu trapného humoru a nudných keců. Pořád mě to ale bavilo víc než voloviny typu Epic Movie. Hodnotím vysoko, protože Hardola s Kumarem můžu, komu ale tenhle styl humoru nesedl v minulých dvou dílech bude zklamán až pobouřen.. velice. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování Zahulíme je jasným znakem toho, jak crazy komedie dneška nemají už naprosto co říct. Z kultovní jedničky si film bere maximálně pár postav, takže s nostalgií budete vzpomínat na Hnusáka a jeho přijímání Ježíše Krista za svého pána a spasitele :D. Místo toho se atmosféra filmu přesouvá spíš někam k nemoucnosti Pařby v Las Vegas a namísto ztřeštěného humoru dostaneme solidní dávku filamřské křeči a nevkusných gagů... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)
  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)

Reklama

Reklama