Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rád mačkám tvé kozy." ,,Svissst!" ,,Áááá, co to kurva je???" O žádné veledílo se nejedná, jen je dobré si uvědomit, co člověk od Pachu krve očekává. Masakrování nebohých obětí? Jistě. Pak je vše vpořádku. Jednoduchý příběh nenudí, lesní prostředí si zaslouží celý pytel hvězd. Masakrovaných je slušná řádka a ocenit je třeba to, že většina umírá jinou smrtí, než ostatní. Šípy, oštěpy, ocelové struny, pistole, nože, ostnatý drát...hezký arzenál. Mnohé gore efekty se povedly (prostřelení šípem, probodnutí oštěpem či pojídání mozečku), pár jich ovšem vyloudilo na tváři úsměv (pižlání nohou se hrubě nepovedlo, to i v Kanibalech je amputace věrohodnější). Pěstní souboje jsou efektní, ale v duchu osmdesátkových béček, jelikož po jedné bombě by se už dotyčný nezvedl. Nemluvě o tom, že úder mezi chlapské nohy vyřadí na hodně dlouho... Mutant měl zřejmě podobné schopnosti jako Wolverine. Přesto jsem se docela bavil, nelogičnosti přehlížel a držel palce kanibálkovi, aby je všechny sejmul. Konec vyloženě potěšil! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama