Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna tretieho pokračovania série Wrong Turn bola napínavá a vyzerala na dobrú hixploitation vyvražďovačku s dobrými gore efektmi (no také masky už vtedy vyzerali nepekne a srandovne než strašidelne). Po nej nasledovalo zoznamovanie hlavných postav, čo ešte bolo zaujímavé. A tým to skončilo - potom začala hixploitation nuda s blbými dialógmi, stupidnými postavami a otrasnými hercmi. Totiž aj toho gore (na ktoré som sa tešil najviac) tu je minimum - kanibalovia sa tu mihli len sem-tam. Postavy sa chovali nelogicky (keby som tam bol, radšej utekám za kanibalmi a tých vezňov a policajta poriadne vyfackám!), v kuse sa hádali, nadávali a liezli na nervy. Atmosféra vôbec žiadna a napínavé to nie je takmer vôbec (možno len vo scénach s kanibalmi). Tak to funguje po takmer celý film a zrazu (hlúpy) koniec. Film trvá len niečo okolo 85 minút, čo je pomerne málo takže to vydržite skôr, než si niečo spravíte. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Toxicko-incestní hříčky přírody opět řádí ve své honitbě, přičemž lovnou zvěří jsou tentokrát muklové, bachaři a jedna teen buchta - nutno dodat, že všichni o inteligenci planktonu, co nedokončil základní školu. To by snad ani nevadilo, kdyby se celou dobu nejednalo o tristně zrežírované konverzační pseudodrama, které je tu a tam proloženo rádoby efektní zabijačkou. Díky Bohu a vyznavačům krvesmilstva, poslední minuty po smrti komisaře Rexe nepatrně pozvedly úroveň, ale tak charakteristický buket Pachu krve už začíná být dosti vyčpělý.. Škoda, že tím autobusem převážejícím vězně necestoval i doktor Kimble - mohl mutantíkovi Three Fingerovi přišít chybějící (doufejme že dva) prsty.. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je trošku viac thrillerovo orientovaný ako jeho dvaja predchodcovia, oproti dvojke ubral aj na gore ( tu troška zamrzia počítačové efekty, no je tu i dostatok poctivej maskérskej práce ) , ale stále je to solidné pokračovanie s dostatkom vynaliezavých úmrtí, napínavým príbehom a slušnou " buranskou " ( hneď na začiatku je malý odkaz na Deliverance ) atmosférou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)
  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama