Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě to překvapivě dost bavilo. Asi proto, že jsem očekával další srajdu typu "akční hrdina si musí vydělat na nájem, tak musí v jednom filmu hlídat děti". Z této kategorie jde ovšem o film velmi snesitelný, přece jenom nemusel Jackie klesnout tak hluboko jako Diesel nebo Hulk Hogan (i když ten je v háji pernamentně). Titulková scéna sestříhaná z Jackieho předchozích filmů je sice wtf, pak už je to ale celkem příjemná zábava pro celou rodinou se snesitelnými dětmi a opět nápaditou choreografií.50% ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Je mi velice líto, že musím dát takové hodnocení filmu, kde hraje zrovna jeden z mých oblíbenců. Všechno bylo okaté, jak souboje a hlavně ty létající, tak i scénář, který je opravdu až moc jednoduchý a nezábavný. Piškoti byli také nevýrazní a Amber Valletta mi přišla jako slepice. Pro fanoušky Jackieho jistě zklamání! Fuj! 20% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A co děláš celý den ty? - Nic. Jsou mi 4." Typický Jackie Chan v trochu méně typické rvačce... Takové to nezamrzí, ale nenadchne. Už nám holt stárne a tak to není úplně ono. Bitky jsou fajn, ty děcka mě občas bavily, občas štvaly, ale jinak je to jen typická vata. Ta malá holčina aka Já jsem kyborg z budoucnosti a vyhodím tě do povětří mě asi dostávala nejvíce. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak úchvatně kompaktní akční rodinnou komedii jsem už dlouho neviděla. Dokonce mi nepokazila dojem ani obvykle předimenzovaná hudba a kupodivu i český dabing sedl v tomto případě jak sada pávní na ruského záporáka. Ať šlo o ruskou mafii, rodinné střety, rodiče a děti, děti mezi sebou, vtipné akce a skvělého Jackie Chana, pro mě to vše dohromady šlapalo jak ruské kolo čínské výroby na americkém trhu..."Halloween mám nejradši. Coltne, co je Halloween?" Ještě, že jsem neměla předem ani tucha, jak nízké hodnocení toto zdařilé dílko má, možná bych prošla zbytečně bez povšimnutí a to by byla náramná škoda. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno