Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jistě, jistě ... našlo by se tady pár vtipných - dokonce i VELICE vtipných momentů, ale co je to platné, když všechno zastiňuje všudypřítomná dětinskost až slabomyslnost vyprávění, které marně pokukuje po nepoměrně slavnějších, neb i nepoměrně vyvedenějších konkurentech ve svém žánru. Finále je koncipované jednoznačně na efekt, tudíž celkový trochu trapný dojem nevylepší ani o fous, spíš naopak. Usmolené 2* ... možná 2,5* (se zavřenýma očima). P.S.: 1) Pokud by byl silným, leč neohrabaným hromotlukem, a bez větších - v lepším případě bez menších karambolů by se nedokázal pohybovat v prostoru mezi pokojně spočívajícími předměty, které nevykazují žádnou viditelnou známku aktivity (o nepřátelských úmyslech nemluvě), jakou šanci by asi tak měl proti svým nepřátelům ? 2) Řekla bych, že jedna z akčních scének je poměrně bezostyšně obšlehnutá z "Pravdivých lží" (1994). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U sledování tohoto filmu jsem si vzpomněl na Leona a Policajta ze školky, přičemž k prvnímu jmenovanému tvůrci jen marně vzhlíželi, zatímco nad druhým si s přehledem udržovali jasnou převahu. Přiznám se, že kdyby nebylo poslední čtvrtiny snímku, klidně bych ještě jednu hvězdičku přihodil, takhle to ale fakt nešlo. Dave Bautista se těžko kdy stane skvělým hercem, ale já to od něj ani neočekávám. Bavil mě ve filmu Stuber, bavil mě i tady, mocně (a kladně) mě ale překvapila Chloe Coleman. Můj vztah k dětem ve filmech není zrovna příznivý, postava Sophie byla ale výborně napsaná, skvěle zahraná a můj zpočátku odmítavý postoj překonala stejně rychle jako zlobra při tréninku (chudák Borůvka). I přes silně nezvládnutou závěrečnou fázi musím přidělit silnější tři kousky, jelikož mi byla způsobena dobrá nálada. 3*+ ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Môj špión“ sa snaží byť klasickou zábavnou akčnou komédiou, ktorá je navyše „rodinne “orientovaná. Po úvodnej prestrelke (kde najlepšou scénou je snaha nájsť vhodnú muziku na rádiových kanáloch) to prepína do režimu „rodinný“. Agent je vydieraný malým dievčatkom, aby robil pre ňu rôzne veci (situácia reálna ako sviňa). To, že ho navyše sa snaží dať dohromady s mamou, je už vec, ktorá nás nijak neprekvapí. Takže na scenári by mohli ešte trošku pracovať. Od režiséra P. Segala by som však čakal trošku viac. Je to film, ktorý síce niektorými scénami dokáže vyčariť na tvári diváka menší úsmev, ale vďaka absurdite niektorých častí scenáre sa nedá hovoriť o kvalitnejšom filme (myslím v tomto žánru). Je jasné, že išlo o „rodinnú akčnú komédiu“, ale to neznamená, že jej úroveň by nemohla byť lepšia. Z hereckej stránky klasický výkon (a humor) D. Bautisty – nič iný, čo by sme nepoznali. P.S.: Padajúca strieľajúca zbraň pripomína známu scénu z filmu True Lies. Tam to však vypadalo profesionálnejšie. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že to není nejchytřejší film hned vprvní scéně. Na obrazovce se objeví nápis "Černobyl, Ukrajina" a hned na to jedna postava řekne "Vítejte v Rusku". Byl to tedy hloupý, nelogický film, ale jako odpočinový nedělní film s rodinou dobrý. (Až na těch pár sprostých slov. To si pro ta děcka mohli odpustit.) 3* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mezi filmama, kdy akční borec dělá babysittera, jde rozhodně o lepší počin. Akce je sice málo, ale je na poměry žánru obstojně nakroucená. Asi nepřekvapí, že je devítiletá Sophie místama nepřirozeně chytrá a vypočítavá, ještě se to však dalo akceptovat. Pobavilo několik vtípků, hlášek, popkulturních odkazů nebo narážek na klišé akčního žánru. Příběh je v rámci možností vcelku fajn, jen nemá čim překvapit a pár trapnějších infantilních momentů se v něm taky najde. Nicméně takovejhle námět se už líp natočit asi ani nedá než takhle průměrně. Třetí hvězda za akci a pár povedenejch vtípků. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama