Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

Od filmu jsem neměl moc očekávání, nevěřil jsem tomu, že z vynikajícího seriálu bude i výbornej film, ovšem jsem se zmílil... film byl dobrej ve všech směrech, byl tam humor jako v seriálu, vtipů sice méně, ale zato tam byl velice dobře udělaný děj. (Tento film je pro mě 100%)

Spaceballs

Spaceballs (1987)

STAR WARS mne nikdy nechytlo a ani neudrželo u televize déle jak 5minut, ale tato parodie mne prijemne překvapila. Je plná humoru a vtipů, přesně jak má parodie být. Tento film doporučuji všem fanouškům parodii. "Jsem obklopen samejma hovádama." (Tento film má u mne 100% téměř.)

Starsky & Hutch

Starsky & Hutch (2004)

K filmu jsem se dostal teprve nedávno, ale mněl jsem nahráno několik hodin stejnojmené hry, proto byla má očekávání velmi vysoká a naplnila se skoro do poslední tečky. Medvídek byl správnej parchant a oboum hercům role Starskyho i Hutche sedla dokonale. Ale mohlo to být trošku delší a roztáhlejší ten děj. (Tento film má u mě 97%)

Babovřesky

Babovřesky (2013)

Na tento film jsem se velmi těšil, potom jsem si přečetl komentáře a hodnocení zde na ČSFD a řikal jsem si, že to asi nemá cenu. Na film jsem nakonec stejně šel a udělal jsme dobře, humor byl téměř nepřetržitě, furt bylo čemu se smát a už se nemůžu dočkat dvojky. Na závěr bych chtěl poděkovat místním lidem za nízké hodnocení, díky němu se mi film líbil asi ještě víc. (Tento film u mě téměř 100%)