Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý, kdy (teda, jestli vůbec někdy) přestane Amíky bavit točit komedie o jednom a tom samém a (což je smutnější) jestli Jackie Chan si začne vybírat pečlivěji své role. Já to totiž nechápu. Ten chlapík je v 56 letech pružnější než většina jeho dvacetiletých kolegů, akční a bojové scény zvládá stále na jedničku s hvězdičkou, ale je pořád v komediích, které jsou minimálně vtipné. Nicméně stále si radši pustím tohle, než kterýkoliv díl ze série Spy Kids (ke kterým bych tento film nejlépe přirovnal). Takže jen za Jackieho a Amber zaokrouhluju na tři hvězdy, ale pochybuju, že ještě někdy tohle budu chtít vidět. P. S. Čeští distributoři opět nezklamali. Ten název je totiž peklo… ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

je vidno ze Jackie uz ma to najlepsie za sebou, ale stale je ocividne v perfektnej forme - narozdiel od takeho Seagala... zaner ako romanticka alebo rodinna komedia prave nemusim, ale toto bolo pomerne vydarene, vyborne som sa skoro cely cas bavil... akurat klasika Chanovych filmov => nepodarene sceny na konci boli dake onicom - vela breptov, malo nepodarenej akcie... kde su tie casy, ked sme sa najviac smiali na tom ako sa Jackie snazi prepchat cez rebrik alebo nakupny vozik? :) ale aj tak - 7/10 ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Není to perfektní film a našlo by se dost věcí, za které by se dal shodit děj i postavy, od ruských záporáků přes logiku po děti. Obdivuji ale, že Jackie se dal do natáčení rodinného filmu a skloubil to se svými bojovými schopnostmi, protože jako rodinný film o špiónovi (Chanův otec byl ve skutečnosti také špión) to funguje. Prostě příjemný film, který jsem čekal, i když ne úplně pro ty nejmenší. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno zábavy, škoda že i Jackie se upsal infantilnímu béčku, které ani on nezachrání! Já mám rodinný komedie rád, ale tahle béčková produkce mě neskutečně nudila, obsazení do vedlejších rolí totálně vedle, všichni vypadaj jak z levnýho porna, děti nepřiměřeně otravný a nesympatičtí. Tohle nemohu bohužel doporučit vůbec nikomu. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama