Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (579)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

65% Byl jsem zvedavej, kdo je to ten Zac, ze kteryho vsechny pubertacky silej. Muzikal ze stredni jsem fakt videt netouzil, tak jsem sahnul po komedii se starym dobrym Chandlerem z Pratel. Negativni zjisteni bylo, ze Matthew Perry sice hraje hlavni roli, ale ta je vetsinu filmu prevtelena do Zaca, takze se vyskytuje jen chvili na zacatku a na konci. Pozitivni zjisteni bylo, ze Zac Efron neni nagelovanej slizoun, jak jsem cekal, ale celkem sympatak, kterej si umi udelat srandu sam ze sebe a nejde mu uprit ani trocha toho komedialniho a hereckyho talentu. Takze sumasumarum slusna komedie na tisickrat ohrane tema s miliokrat ohranym moralnim ponaucenim, ktera v nedeli dopoledne, kdyz prsi, urcite zabavi. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Vcelku dost velká hovadina na který mě bohužel nejvíc zaujal souboj světelnými meči. Přišlo mi že nic nebylo dotažený do konce, nebo do ňákýho extrému, což by tenhle film asi potřeboval. Proměna Efrona hopera na Efrona úzkokalhotáře byla hodně nijaká, jakož i jeho vztahy s lidma ve škole, a nakonec i jeho vztah s manželkou. Slabý, možná tam měli dát víc Hvězdnejch Válek :). ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Je to blbé. Ani nevím, proč jsem si to v letadle pustil. Asi abych se přesvědčil, že to je tak blbé, jak jsem si myslel. Je. A ani to není vtipné. Snad jediné, co překvapilo, je pointa, vyznění filmu. Tedy že si Mike uvědomil, že se rozhodl správně a začal bojovat o svou ženu. To se mi líbilo. Jinak trága... 40% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

U Zaca Efrona to mám podobné jako u Chrise Evanse. Neviděl jsem (a ani nemám v úmyslu) žádný z dílů Muzikálu ze střední (v případě Evanse Fantastické čtyřky) a tak s nimi v jiných filmech problém nemám (u Efrona Znovu 17 a Hairspray, u Evanse Sunshine a Street Kings). Nebudu se tedy motat kolem hereckého výkonu / nevýkonu hlavního představitele a zda-li se oprostil škatulky hvězdičky studia Disney. U Znovu 17 jsem se bavil tak akorát. Již nespočetněkrát obehraná zápletka zde funguje napůl. Dá se na to koukat, ale originalitu aby člověk pohledal. Na komedii je zde až příliš hluchých míst (což částečně zachraňuje Thomas Lennon, a to jen v pár případech) a film nemá téměř nic, čím by se odlišil od ostatních "time travelling / body changing" komedií. Musím říci, že podobně laděné filmy příliš nevyhledávám, ale když se ke mně dostane alespoň takhle průměrné dílko, jsem spokojen. Na víc jak tříhvězdičkové hodnocení se však Znovu 17 nedotáhne. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • V severoamerických kinech film utržil 64,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových 136,4 mil. (NIRO)
  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)

Reklama

Reklama