Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (579)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Když to šlo do kin, tak jsem na to musela hnedka jít po tom, co jsem viděla upoutávky. Z kina jsem ale odcházela docela zklamaná, protože jsem měla opět přehnaný očekávání. A teď po skoro třech letech, co jsem to viděla znova se mi to líbilo mnohem víc a zvýšila jsem svoje hodnocení z původních 60% na 80%. To je prostě jeden z těch filmů, co časem musejí uzrát. I když to mívám spíš obráceně, že se mi nejdřív film líbí hned a po pár letech to upadá. Jako oddychovku to určitě doporučuju. A soundtrack taky nemá chybu. Je škoda, že nikdy nevyšel druhý soundtrack score, byl by mnohem lepší. Hlavně, když se o filmovou hudbu postaral Rolfe Kent. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo no. Jak já bych se chtěl vrátit do svejch x let a udělat všechno jinak. Pak přijde bum, já udělam všechno jinak, stane se ze mě lepší člověk a moji nejbližší zjistěj, jak mě strašně žerou. Tohle se pořád točí od Návratu do budoucnosti, takže vždycky záleží na tom, jestli režisér ve filmu nechá jen ty nejnutnější klišé a zbytek nechá na sobě a pochopitelně na hercích. Tady to vyšlo tak napůl. Invence se nekonala, ale herci vyšli tak na jedna mínus. Stejnej poměr panoval i u gagů, takže ty trapnější mírně převažovaly. Přesto se na to dalo koukat, dokud nepřišel konec. Věděl jsem, že patetický řečičky přijdou, ale tady jich bylo prostě moc a ty konce byly asi čtyři. Na druhou stranu mě potěšilo pojetí závěrečnejch titulků. Takovej lepší podprůměr. :D 40% ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jason Filardi, Keenan Donahue | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržba: 136,267,476 $ | Nebyť Zaca Efrona, vyšumelo by mi to z hlavy hneď po dopozeraní, ale jeho osobnostný TYP ma veľmi baví, a tak i film dostal pre mňa inú úroveň. Dejovo priemer, no z hereckého hľadiska príjemnejší nadpriemer. Matthew Perry vždy poteší, ajkeď do tohoto kusu sa sakra nehodil :D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla poprvé tak jsem se hrozně smála a hrozně se mi to líbilo. Viděla jsem to od té doby už několikrát a já si nemůžu pomoct, je to moje srdcovka a jedna z těch nadprůměrnějších teenage komedií. Rozhodně nejvtipnější scéna bylo rande paní ředitelky s "tátou" Zacka. Trošku to nadhodnotím a dám 4* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Vrátila som sa práve z anfíku. Pre mňa je obrovský zážitok, zakaždým, keď vidím film v kine. Preto sa to odrazí na mojom hodnotení. V poriadku soundtrack, pekný scenár, humor na mieste, basketbalové triky a Zac Eferon ako hráč, boli výborné.Príbeh bol v poriadku, len málo rozvinutý.Za týmto však zaostáva sklamanie, myslela som, že Zac konečne ukáže, že vie hrať. Ale opäť to bolo to isté. Čakala som, že sa bude pohybovať rovnako ako Mattew Perry, no nedočkala som sa. Výsledné hodnotenie je len vďaka tomu, že som z frajera Zaca Efrona mimo(treba mi to odpustiť), a že som to videla na veľkom plátne 75%. Nezaručujem zmenu po druhom videní. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa ku koncu natáčania objavila u Zaca Efrona apendicitída, Thomas Lennon mu poradil, že jeho bolesti sú spôsobené zrejme plynatosťou a že keď sa zavesí dole hlavou, ono to prejde. Efron nakoniec skončil so slepým črevom, ktoré ho v skutočnosti trápilo, na operačke. (Arsenal83)
  • Film je plný přímých i nepřímých odkazů na slavné sci-fi a fantasy filmy. Nejvíce pak na série Star Wars a Pán prstenů. (Sidarius)

Reklama

Reklama