Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo KÝČ je v tomto nesnesitelném snímku prezentováno od první do poslední minuty, včetně hereckého obsazení, které nakopalo tomuto filmu kou.. podruhé. Komentář uživatele lesumira o vydírání filmem a nasranosti na každého kdo se na tomto filmu podílel je zcela přesný... - 28. 1. 2012 - 0% ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl rád Aarona Eckharta, to zase jo. Ale tenhle druh romantických filmů.......no, ono je to prostě pořád všechno ja jedno brdo. Ona nechce jeho -> on nechce jí -> nechtějí se ani jeden -> chtějí se oba. Jako by to člověk nevěděl už od začátku. Nějlepší scény z celého filmu jsou když je Ryan se svou skupinou a choděj po uhlíkách, nebo nakupují nářadí a materiál, jinak to stojí celkem za prd. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Á, moje oblíbená Jenn. Nebýt ji v hlavní roli, tak přiznávám, se na film pravděpodobně nepodívám. Ale stalo se. A musím říct, že v rámci kategorie, do které film spadá, to nebylo vůbec nejhorší, jen je moje hodnocení trošku ovlivněno faktem, že tu hraje Jennifer Aniston. Takže 2* za film samotný, 1* za Jennifer, celkem lepší průměr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pozitivní u tohoto filmu je, že se snaží probouzet to pozitivní v nás. Filmařsky a často i herecky je to však poměrně horší. Scénář je prvoplánový až hanba a kdejaký elév scenáristiky vytuší, že se vše chystá na předzávěrečnou kapesníčkovou a slzopudnou scénu. Ještě že tam papoušek udělá občas nějaký humor. Btw, když nakonec zjistíme, že všichni hlavnímu hrdinovi chtěli pomoct a pomáhali, nemusel bojovat s nějakými předsudky, jak to, že mu tak dlouho trvalo se vyrovnat sám se sebou? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama