Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kde sa objaví Seann William Scott, ktorého matrikárka musela mať Parkinsona alebo minimálne nekontrolovaný tras v ruke, inak by v krstnom mene mal ako normálny Sean len jedno "n", tam je jasné, že kvóty budú splnené. Minimálne na obsah slov šukať, kozy, mrdať, vták bez ornitologického významu, osrat, posrat, prcat a podobné uchu lahodiace verbálne prejavy. Toto bolo splnené a keďže vieme, že film je dosť založený na improvizácii a Paul Rudd sa dokonca na natáčaní od smiechu pochcal, je zjavné, že ich tie vtipy bavili. Diváka už menej, občasne sa vyjasnilo nejakou hláškou, ale väčšinou zamračené, hoci bol použitý aj tromf pre divákov z Bronxu - malý černoušek nadávajúci na belochov. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa trochu sklamanie. Úvod síce veľmi sľubný, všetko až do zoznámenia s malými chlapcami malo nakročené na 5 hviezd. Potom to už ide dole kopcom a pár dobrých momentov to nezachráni. Ale ak je pre vás predstava zábavy malý nadávajúci černoško, tak si pridajte hviezdu. "I got a longstanding relationship with this judge ... Now I don't wanna get too graphic but I used to suck his dick for drugs." ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale ja mám proste tieto bromance rád. Či už je to I love you man, alebo komédie z Apatowej produkcie - vždy majú tieto filmy perfektnú atmosféru, na nič sa nehrajú, scenár je plný hlášok a humoru ťažiaceho z trápnych situácií, majú super charaktery a na konci sa všetci kamarátsky spoja aby vybojovali happy-end do ktorého im hrajú pecky od Kiss. Radosť sa na to pozerať a určite to bola aj radosť točiť. Normálne to človeka nadchne aby s kamošmi natočil podobnú hovadinu :) ...P.S.: a napísať do komentáru, že to bola "chudá kombinace výchovné sociální psychologie"? Keby to počuli tvorcovia tak sa buď pustia do smiechu, alebo sa na seba nechápavo pozrú. Hodnotiť odborne film, ktorý sa snaží len zabaviť ľudí, kašle na hlboké filozofické úvahy a má jednu moralitku len aby mala tá kopa humorných scénok dejovú kostru o ktorú sa môže oprieť - je tak trochu choré. Bože, už by sa mohli niektorí užívatelia uvedomiť a pozerať filmy preto, lebo majú radi filmy a nie preto, lebo môžu na csfd.cz zamachrovať akí sú oni kritici. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Rudd, David Wain, Ken Marino, Timothy Dowling .. Tohle má být nějaká řachanda? Kdeže. Chudá kombinace výchovné sociální psychologie. Velice podprůměrná režie zabije mnohé záblesky vtipů a vcelku slabý scénář (pokud vás tedy nefascinuje imaginární svět/historický klub jednoho puberťáka a převážně z toho vycházející dialogy) hercům ani moc ostrého střeliva nedává. Oproti komediální zrůdnosti The Ten (stejný tvůrčí tým) posun kapánek výše avšak přirovnání s komediálním géniem Tropic Thunder neodpustitelný hřích. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu je zmíněna fiktivní hra famfrpál z filmové série o Harrym Potterovi a dále je zmíněn Paul Cartney, který má mít hity ze 70. let, což je narážka na Paula McCartneyho. (Zix.)

Reklama

Reklama