Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Role Models ako sonda do USA a ich "sociálneho systému"... zišla sa tu elita "teenage movie" ako Stifler, McLovin a mnoho ďalších... hláškovo preplnené dielo, ktoré vážne pobaví a prevedie do sveta nerealisticko - utopickej krajiny kde chce vládnuť McLovin... "výchova" spoločnosti formou hrania 6/10 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Stifflera, AntMana a Christopher Mintz-Plasse (tenhle týpek je bůh a jeho postavy v komediích zbožňuju!) jsem čekal možná větší úlet a víc cringe humor, ale i tak jsou Velcí Bratři fajn komedií akorát tak na dokonalé zasmání. Scének je zde víc než dost, postavy i celkový koncept 2 dospělí + 2 divné děti jsou víc než dobré a k tomu navíc fajn tempo dělá z tohohle neznámého filmu nadstandartní komedii. Výrazněji sice nestrhne, ale rozhodně pobaví. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní comedy, kterou spolehlivě tahá "Stiffler" / "Antman" a palec nahoru za mladého drzého černouška Bobb'e J. Thompsona( Já bych jej nezvládnul). Dobrý nápad, super gagy, příjemné tempo. Příjemně jsem se zabavil. Fajn hláška: Ahoj/ Ahoj jsem tak trochu zadanáá / Mně tak trochu stojí péro.. !! :D 80% ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat podařenější party film. Perfektní herecké obsazení s univerzálním sympaťákem Paulem Ruddem, Stiflerem a McLovinem, sem tam neotřelými nápady a hlavně vtipem, který z mého pohledu ani jednou nesklouzl k trapnosti. Velkým bonusem pro mě byla vedlejší postava Jane Lynch z Glee, která prostě potvrzuje, že tyhle maniákalní záporné postavy se světlými chvilkami zvládá jako málokdo. Finální bitva je pak prostě něco na co se jen tak nezapomíná a myslím, že se k Velkým bratrům ještě párkrát podívám. Z hlediska současné americké komedie je to prostě totální nadprůměr. 80 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Paul Rudd prezradil, že natáčanie filmu malo prestávku, pretože sa prerábal scenár, do ktorého sa zapojil on. (Arsenal83)
  • V jeden natáčací deň sa na jednej improvizovanej Paul Rudd začal tak smiať, že si pocikal nohavice. (Arsenal83)

Reklama

Reklama