Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

dopita 

všechny recenze uživatele

Tuctovej americkej romanťák s prapodivnou zápletkou o Římskej fontáně. Nemá cenu rozebírat o co jde, je to blbina. Film není moc vtipnej, vedlejší postavy jsou spíš trapný než vtipný (až na Danny DeVita) a ani s romantikou to není žádná sláva, bže mezi hlavní dvojicí se žádná velká chemie nekoná. Kristen Bellová pořád někam utíká, (kdyby radši chtěla zdrhnout do ňákýho jinýho filmu...) a Josh Duhamel mohl dostat trochu větší prostor. Nejvíc mě bavil Danny DeVito, ale to se dalo čekat, páč tohohle skřeta mám hodně rád. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Ojojoj. Kolosální slátanina, jejíž pointa byla vystavena na herním žetonu. Po stépadesátéprvní se táži, co se to stalo se západním filmem? Protože se mi zdá, že se opravdu změnil v prostoduchý nástroj, sloužící pouze k vyplnění prostoru mezi reklamami. Novodobé vymývání mozků nese jméno televizní obrazovka. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Průměrný film svého druhu (romcom), který trochu vyčnívá čtyřmi ujetými nápadníky, ale jejichž některé gagy mohli být trochu více dotažené, ale zbytek je totální šeď, kterou nezachrání ani hezké italské exteriéry. Většina scén vyznívá do prázdna a hlavní duo mezi sebou postrádá jiskru (i když blesků bylo dost), což je asi u takovéhoto filmu dost důležité. A dále postrádají postavy motivaci a vše se ubírá tak nějak divně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell nemá smůlu jen v lásce, ona má špatnou ruku i při výběru rolí. Romantický potenciál nicméně její postavy mají, o tom žádná. U podobně laděných filmů nicméně vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. Tady jde o další hodně průměrné zpracování i zvláštní jednání některých postav. Je to pásová výroba, která sice nabídne poměrně přesvědčivé herecké výkony, ale vratná romantika a umělé emoce podobné látce (logicky) tak úplně nesluší. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Paradoxně nejvíc švandy bylo, když byla na scéně snaživší se čtyřka zamilovaných. Ikdyž žádná sláva, ale z toho mála, co se vtipů týká, mě pobavili nejvíce. Od Kristen a Joshe se ale očekává ta pravá romantická zápletka, a ikdyž je její pointa jasnější, než blesk z čistého nebe, tak zafungovala. Ale jinak Joshe raději v nějakém tom akčňáku s autohračkama. 40% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno