Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 297)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl pan Winston Wolf, když tě někdo vychová, neznamená to ještě, že jsi vychovaný, aneb kdo si hraje s ostnatým drátem, benzínem a sirkami, nezlobí.. Příspěvek debutanta Jamese Watkinse do diskuse o snížení věkové hranice trestní odpovědnosti sbírá body hlavně svou zneklidňující atmosférou a uvěřitelností. Párkrát jsem se sám sebe ptal, co bych dělal na místě páru, k jejichž patám se smůla připevňovala kvalitním sekundovým lepidlem a oni se zároveň nebáli jít ji naproti, ale tak už to prostě, co se nelogičnosti jednání postav v podobných "survival" snímcích týká, chodí. Kdyby tu krádež auta nahlásili na policii a po půl hodině naběhly závěrečné titulky, zajisté by se tu objevila spousta rozezlených komentářů.. Hodný synek Brett, vzhledem k množství mrtvol a stop, co po sobě zanechal, si už může balit kartáček, patery trenýrky a brýle Ray Ban do zařízení pro mladistvé zločince, kde bude jeho již tak citlivá duše jen dále zkvétat - bezvýchodnost konce umocněna na druhou.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prej zabili půlku štábu....bastardi. A víte co? Já bych se tomu ani nedivil, ty kluci byli ještě něco víc než na vodstřel, a věřím, že si to neříkám jenom já, ale tohle bylo fakt hodně přehnaný, ale popravdě taky dost realistický. Možná hodně o náhodě, jenže taky o smůle, protože co se mi během filmu dělo, to nedokážu ani já sám popsat. Tak cca od půlky filmu jsem čekal na závěr jak na smilování, proč? Protože to bylo hodně přehnané. Hodně v ději sehrála náhoda, která takhle po hromadě se nestane snad nikomu, ale budiž, měl jsem toho docela plný zuby, jestli něco je hrozný, může být ještě horší, a přesně to je cíl tohoto filmu, horší může být ještě horší a to ještě horší, a tak dále. Nedokážu popsat atmosféru filmu, ta mi zas tak zázračná nepřišla, ale samotné role mi přišli hodně děsivé, čekal jsem cokoliv, ale tohle skutečně ne. Až do samotné chvíle, kdy se to opravdu rozjelo jsem čekal cokoliv, ale tohle? Krom toho, že tenhle horor je především hodně přehnanej, nerealistickej ukrývá v sobě jednu velkou pravdu a upozornění, čímž vlastně ukazuje možné i když právě nereálné dopady. No, i když možné je opravdu cokoliv. Po tomhle filmu opravdu jo. Řekl bych, že jako horor si svůj účel splnil, sice ho splnil jinak, než bych očekával, ale přece ho splnil. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte môžete prestať.“ Nebudem to sem ani vypisovať, taký som znechutený, každopádne tucty spoilerov sa nachádzajú v mojej dole linkovanej recenzii. Dodám snáď len toľko, že si nepamätám, kedy som posledný raz videl film s takým nelogickým scenárom. Ani „zvyšok“ nie je „nič moc“: výprava pozostáva z jedného jazera a päťdesiatich stromov, gore vyložene na efekt (zvlášť smiešne sú komiksové zvuky, aké vydáva nôž, režúci človeka), poslednou scénou pred zrkadlom skutočne neviem, čo chcel kto povedať... no vrcholom je práve doslova a do písmena nelogický scenár. Snáď KAŽDÚ MINÚTU niektorá z postáv (kladných aj záporných) urobí niečo, čo nemá logiku a čo by za daných okolností nikto normálny v lese nerobil. Aj keď mám rád hixploitation, žiadny zázrak som pre istotu nečakal – ale až takýto malér tiež nie. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/hixploitation/323-jazero-smrti-20- ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdivočelé deti z knihy anglického spisovateľa Williama Goldinga „Pán Múch“ sú oproti bande teenagerov z tohto filmu len partia neškodných, roztomilých anjelíkov. To v akej miere je tu zachytená detská beštialita je dychberúce. Z vyčínania tých mladistvých šialencov mi behali zimomriavky po chrbáte. Je to už hodne dávno, čo som videl takto kvalitne spracovaný exploitation. Nádherné prostredie, gradujúca atmosféra, extrémne násilie, dobre zvolení herci, vrátane tých detských. Surové, krvavé mäso. Delikatesa. Bravó! Už viac krát som tu v komentároch uviedol, že som obdivovateľom horrorovej tvorby. No a ako ortodoxný fanúšik horrorov musím dať tomuto snímku plné hodnotenie. ***** ()

TeeAge odpad!

všechny recenze uživatele

|| Scenár: James Watkins | Hudba: David Julyan | Produkcia: Christian Colson, Richard Holmes | Distribúcia: Rollercoaster Films (UK), The Weinstein Company (US) | Rozpočet: ? $ | Tržby: 5,463,294 $ || Prečo odpad? Pretože to vyvoláva pocit úzkozsti a nespravodlivosti až neskutočne intenzívne, za čo by patrilo plné hodnotenie. Avšak tá ľahkosť a prirodzenosť, s ktorou to tento film zdeluje môže byť pre prípadného deckého diváka nevysvetlitelným príkladom pre podobné pokusy a ľuďský terror. A tieto veci sa nesmú ani podnecovať, nie to ešte podávať na takomto kvalitnom zlatom táci. Dôvod morálny, zážitok plnohodnotný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • V scéne po návrate na pláž je možné vidieť tieň mikrofónu. (mivr)

Reklama

Reklama