Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komunikovat s lidmi je těžké. Virtuálně je to nějak snazší... a nebezpečnější. Jakub ví o Adéle všechno. Adéla ani neví, že Jakub existuje. Přesto se jím nechá nasměrovat do jeho bytu jako podnájemnice. Ve skutečnosti ale Jakubovi Adéla uniká, a tak musí přitvrdit. Platonická láska a virtuální hra se mění ve skutečný horor. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak keby že som ženská a Hádek pri obhliadke bytu na mňa takto úchylne kuká, tak to ostanem radšej bezdomovkyňou. Ale inak výborný prípad, taká ukážka v malom, ako môže internet, web, falošné profily zničiť život a ovplyvniť mnoho ľudí a udalostí. A to bolo natočené už skoro pred 10 rokmi. Dnes už je technika ďaleko vpred. A žiaľ, mám pocit, že sme zahltení skôr jej zlými dopadmi. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud depresivní příběh na konec. Zkrácená druhá řada mapuje pomstu, odvahu, zodpovědnost, ale i posedlost. A náš oblíbený Kryštof Hádek hraje absolutně excelentního zákeřného introverta. Plesl a Vyorálek jsem mu dobrými parťáky. V miniatuře zde zazářila i Hana Maciuchová, která v pouhých třech obrazech sehrála roli, jakoby na ní měla celý film. Nu, není radno státi se objektem zájmu někoho i z oddělení IT ;) Mějte se na pozoru. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko zastaralé, ale přesto stále aktuální. Počítačový expert Hádek se zamiloval do krásné Adély a rozhodl se buď anebo. Buď bude jeho nebo jí udělá ze života peklo. A hádejte, jak to dopadlo. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejpovedenější díl Soukromých pastí má na svědomí, jak jinak, Jan Prušinovský. Mladý, moderní tvůrce vytvořil část se stejnými vlastnostmi a to, co předvádějí herci, obzvlášť Kryštof Hádek, je lahůdka. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se v minulém dílu obával dobrého konce, tady jsem jim ho naopak přál. A tentokrát zase marně. Hádek je v roli úchylého ajťáka excelentní, je natolik zápornou postavou, a spolubydlící pravým opakem, že přejete, aby se na konci všechno vyřešilo, hodní byli spolu a zlý ideálně v base. Na závěr nesou Soukromé pasti i zamyšlení co všechno dáváme na internet, a v dnešní době to myslím platí 2x tak moc jako v roce 2011. Já bych všechny ty fejsbůky zakázal! ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama