Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

McClane 

všechny recenze uživatele

První díl měl určitě hereckou kvalitu, ale zase spoustu nedostatků: to opravdu, když dvě osoby telefonují, musí být v podkresu "bublající" zvuk, aby nás o tom usvědčil? proč jsou auta na silnici slyšet víc než dialogy? Promluvy hlavní hrdinky do kamery? aj. 50%._____ Druhej díl opět trochu trpí tím co první. Po první výborné půlce přijde těsně za sebou několik WTF momentů, ze kterejch se skoro nevzpamatuju. A ty promluvy do kamery jsou opravdu hodně špatná scénáristická berlička. Za Langmajera a Novákovou 70%_____ Škoda, že je Norisová tak bídná herečka, jakmile má začít hrát emoce, tak odcházím zvracet. Třetí díl 70%._____ Čtvrtej díl nepřinesl nic moc novýho, jen standard SP, takže 50%._____ Pátej díl = herecký koncert Vášáryové, Bartošky a Cibulkové, hlavně Vášáryová nemusí nic říkat, stačí její pohled do kamery, zatím nejlepší díl - 80%_____ Sedmý díl: Etzler na mě vždycky působil jako úchyl, takže v týhle roli mi seděl. Tomuhle dílu se dá jen málo věcí vytknout, téma zneužívání dítěte rodičem se povedlo zpracovat velmi dobře a asi i velmi přesně. 80%._____ Po dlouhý době projekt některý z českejch televizí, kterej mě zaujal a kterje budu sledovat pravidelně. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

TV Nova vstoupila do vod, které dosud patřily jen ČT, a začala produkovat televizní tvorbu nezábavního charakteru a nepapundeklového prostředí. Dala svému Plaváčkovi do vínku herce když ne dobré, tak za dobré považované, a stylem "střídavě oblačno" zkompilovala sérii tu více, tu méně dramatických příběhů, z nichž některé nejen že by neměly, ale troufám si říct, že skutečně nebudou, zapomenuty. Žádný díl nebyl vyloženě špatný - pouze prostituční etuda Sandry Novákové byla jak z laciného románu a až na některé rekvizity byla těžce nepůvodní...a hlavní roli hrála Sandra Nováková, která pro mě patří do zmíněné skupiny "ne dobrých" hereček. Ale vyvažme tento největší krok vedle hned prvním dílem o mladé ženě, volící mezi rodinou (tak nějak dvoučlennou) a kariérou, vynikajícími výkony Zuzan Stivínové a !!!NORISOVÉ!!! v díle o problému s orientací, a - jak jinak - Tatínkovou Holčičkou, která byla notně studenou sprchou hlavně díky odporně přesvědčivému Miroslavu Etzlerovi, a pro Soukromé Pasti jako celý cyklus prostě nemůžeme jít pod 70%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál rieši silné spoločenské témy: Potrat, prostitúcia, teplá lobby, dna testy, eutanázia, pedofília, alkoholizmus, vraždy... No to spracovanie v celkovom náhľade dosť lavíruje, isté časti sú veľmi silné, potom to následne spadne do šedivého priemeru až podpriemeru. Neprofesionálnym v rámci spracovania bolo opakovanie myšlienok hercami hovoriacich do kamery, to ma iritovalo. Inak na naše pomery dobrý projekt, ktorý by sa pri opakovanom pokuse mohol značne vylepšiť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

VSkutku průměrný seriál, ale dalo se to protože Nova ze sebe vydala maximum. Seriál je herecky poměrně dobře zvládnutý, scénaristicky celkem vykleštěný, a že je to ze života? No možné je vše. 1). Něžný vetřelec70%, 2) fajn brigáda50%,3) Jiná láska30%, 4)DNA jako důkaz10%, 5)Láska v moll20%,6)Malý terorista80%, 7)Tatínkova holčička60%,8)Smím prosit o lásku20%,9)Tři do páru40%,10)Riskantní Interview70%,11)exmanželkou snadno a rychle50%. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)
  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno