Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1982 natočil kontroverzný režisér Wilson Wyler Concannon svoj jediný film "The Hills Run Red". Kvôli hrubému násiliu a sadizmu bol tento snímok zakrátko stiahnutý z kín. Originál, kópie a ostatné dochované materiály zmizli neznámo kam. Z povedomia verejnosti sa vytratili aj všetci ľudia, ktorí mali s týmto filmovým dielom niečo spoločné. Filmoví historici sa už roky snažia tento film objaviť. Zatiaľ však našli len krátky trailer. I po samotnom režisérovi Wilsonovi W. Concannonovi sa akoby zľahla zem. Mladý filmový nadšenec Tyler sa spolu so svojimi kamarátmi pokúsi znova objaviť horror "The Hills Run Red" i jeho tvorcov. To sa mu však stane osudným. ** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ze zámoří horour! Tak to bude zajisté jiná káva, než horoury místní, ba až oblastní, jako kupříkladu žábovřísky nebo zbábytřísky. Kulyček očekává, že si do prádla přimaluje nějaké ty pruhy a hvězdinky.....Tak nee. Vypadá to, že se nám Kissingerovo děti rozdělili na dvě sorty. Deviantní vidláky, žijící v lese, a mentálně slabší městskou mládež. Všichni konají svou práci víceméně zodpovědně. Haranti lezou do hvozdů aniž by se řádně vybavili, kupříkladu difusilem há nebo spisky páně Smotlachy, burani je porcují a žerou, flaksa neflaksa. Překvapení nečekat. ,,BROILER"! Faktem je, že v této blbárně zvítězí ta sympatičtější strana, neboť oběti jsou šedomyšné, zatímco babyfacka je kouzelné stvoření a stárnoucí slečna Monková, tento prototyp kurvičky s andělským xichtíkem, vás udrží v pozoru i pozornosti po celý čas. Především díky ní je lepší sledovat hentoto, než jak na jiném komerčním kanálu Sámer Hnissá nebo Zounar...stále ještě existuje. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V Dark Castle Entertainment se s největší pravděpodobností stalo něco zázračného. Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že společnost, která doposavad vydávala horory přinejlepším průměrné (přičemž většina hororových fanoušků je považuje dokonce spíš za podprůměrné), letos přijde s všeobecně nadšeně přijatým Orphanem (zatím jsem bohužel neviděl) a touhle hixploitation parádou,The Hills Run Red. Osobně jsem nadšen, že se sem tam ještě objeví nějaký takovýhle nenápadný snímek, o němž pomalu předem ani nevím, že se chystá, a dokáže mě takle překvapit a potěšit. THRR je něco mezi poctou subžánru (když se na něj podíváte, tak jste s trochou nadsázky viděli všechny hixploitation, co kdy byly natočeny) a lehkou kritikou žánru (chtěls to vidět, máš to mít), šlape jako švýcarské hodinky (když se vydrží trochu delší, ale ne zbytečný úvod), příjemně si hraje s žánrovými klišé a má (vzhledem k ... ) překvapivě dobrý příběh. Člověk, jenž má buranské vyvražďovačky nasledovány, konečně uvidí "klišovité scény", které skončí trochu jinak, než bývá zvykem. A je to vždycky velmi milé pomrknutí. Jediným slabším prvkem jsou herci, kteří nejsou úplně nejlepší, ale na direct to DVD film bohatě stačí. PS: V závěrečných titulcích je ještě scéna, která poměrně originálním a ojediněle zvrhlým způsobem otvírá dveře sequelu, tak ji nezmeškejte. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Asi budou nějaké SPOILERy. No vida, co se dá poříditi za směšných 4.5 melounků od scénáristy 1. the Wrány. To jsem zase 1 naletěl. (Což mě poněkud vytočilo. V reálu se mi to nestává.) Nemyslím filmu, ale té blondýně. Zlo sice zůstalo nepotrestáno (obecně u hororů tohle většinou nequituji s povděkem, zvláště když není 2, která by v tomto př. byla dosti žádoucí, už jen kvůli tomu, že by negovala tu mezititulkovou scénu, nebo jí dala do budoucna rozhřešení) ale navzdory mému přesvědčení, že to bude dietnější verze Carpenterových Cigarette Burns (které jsou zase mnohem atmosphéričtější), méně jak 4 dáti nemohu. Docela mě překvapil fakt, že jde o WB film, páč kurviči hrané divize DC filmů dle mého, moc do hororů nestrkají frňák. Dětská incestní Tvářička se dosti povedl a byť má jen 1 film, tak může v klidu konkurovati všem těm Jasonům apod. Musím též zvrhle obdivovati veškeré ženské osazenstvo, páč já bych roli pokrytecké cizoložnice či totálně pošahané (jo, holt porodit v necelých 13ti není tak zcela běžný průměr (i když...kdo ví, jak je to dnes?) a v hlavě to udělá tak trochu bordel, v životě nevzal. Z tohoto by bezesporu bojovnice za ženská práva dostaly velmi pravděpodobně hromadný infarkt. Doufám, že letos uvidím aspoň 1 podobný horůrek, kde to odnesou všichni zmetci co to odnésti mají. Zatím smůla. I tak ale díky za tip geinovi, jehož avatar vám po shlédnutí bude velmi povědomý.;-) Já prozatím zůstanu u Jany Eyrové. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušná záležitosť, ktorá vie občas sympaticky rýpnuť do klišé žánru. Nekypí originalitov a zjavne čerpá z TCM, ale je tu potenciál pre slušnú béčkovú sériu - hlavne keď remaky TCM či PIATKU 13 nedopadli najslávnejšie. Krvavosťou to občas dorovnáva Ajove HHE, ale inak to nemá z jeho mesiarčinou nič spoločné. Má to však neopakovateľné čaro pre ľudí, čo radi držia kameru v ruke... A áno, boli tam pekné prsia... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)

Reklama

Reklama