Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ze zámoří horour! Tak to bude zajisté jiná káva, než horoury místní, ba až oblastní, jako kupříkladu žábovřísky nebo zbábytřísky. Kulyček očekává, že si do prádla přimaluje nějaké ty pruhy a hvězdinky.....Tak nee. Vypadá to, že se nám Kissingerovo děti rozdělili na dvě sorty. Deviantní vidláky, žijící v lese, a mentálně slabší městskou mládež. Všichni konají svou práci víceméně zodpovědně. Haranti lezou do hvozdů aniž by se řádně vybavili, kupříkladu difusilem há nebo spisky páně Smotlachy, burani je porcují a žerou, flaksa neflaksa. Překvapení nečekat. ,,BROILER"! Faktem je, že v této blbárně zvítězí ta sympatičtější strana, neboť oběti jsou šedomyšné, zatímco babyfacka je kouzelné stvoření a stárnoucí slečna Monková, tento prototyp kurvičky s andělským xichtíkem, vás udrží v pozoru i pozornosti po celý čas. Především díky ní je lepší sledovat hentoto, než jak na jiném komerčním kanálu Sámer Hnissá nebo Zounar...stále ještě existuje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1982 natočil kontroverzný režisér Wilson Wyler Concannon svoj jediný film "The Hills Run Red". Kvôli hrubému násiliu a sadizmu bol tento snímok zakrátko stiahnutý z kín. Originál, kópie a ostatné dochované materiály zmizli neznámo kam. Z povedomia verejnosti sa vytratili aj všetci ľudia, ktorí mali s týmto filmovým dielom niečo spoločné. Filmoví historici sa už roky snažia tento film objaviť. Zatiaľ však našli len krátky trailer. I po samotnom režisérovi Wilsonovi W. Concannonovi sa akoby zľahla zem. Mladý filmový nadšenec Tyler sa spolu so svojimi kamarátmi pokúsi znova objaviť horror "The Hills Run Red" i jeho tvorcov. To sa mu však stane osudným. ** ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V Dark Castle Entertainment se s největší pravděpodobností stalo něco zázračného. Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že společnost, která doposavad vydávala horory přinejlepším průměrné (přičemž většina hororových fanoušků je považuje dokonce spíš za podprůměrné), letos přijde s všeobecně nadšeně přijatým Orphanem (zatím jsem bohužel neviděl) a touhle hixploitation parádou,The Hills Run Red. Osobně jsem nadšen, že se sem tam ještě objeví nějaký takovýhle nenápadný snímek, o němž pomalu předem ani nevím, že se chystá, a dokáže mě takle překvapit a potěšit. THRR je něco mezi poctou subžánru (když se na něj podíváte, tak jste s trochou nadsázky viděli všechny hixploitation, co kdy byly natočeny) a lehkou kritikou žánru (chtěls to vidět, máš to mít), šlape jako švýcarské hodinky (když se vydrží trochu delší, ale ne zbytečný úvod), příjemně si hraje s žánrovými klišé a má (vzhledem k ... ) překvapivě dobrý příběh. Člověk, jenž má buranské vyvražďovačky nasledovány, konečně uvidí "klišovité scény", které skončí trochu jinak, než bývá zvykem. A je to vždycky velmi milé pomrknutí. Jediným slabším prvkem jsou herci, kteří nejsou úplně nejlepší, ale na direct to DVD film bohatě stačí. PS: V závěrečných titulcích je ještě scéna, která poměrně originálním a ojediněle zvrhlým způsobem otvírá dveře sequelu, tak ji nezmeškejte. ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Ten titulkovej začátek byl vážně hnusnej a hned jsem si myslel, že půjde o něco dobrého. Ale začátkem to skončilo (docela brzy), zbytek krátké stopáže je jedna absurdní nuda, u které jen koukáte na blbce Babyfacea a jeho rodinku zvrhlých lidí, aby se neřeklo, tvůrci Vám ukážou prsa, aby malé děti měli o radost postaráno, pro mě tam nebylo nic, než hromada zbytečných blábolů, při kterých mi šla hlava kolem. A žádné hory jsem tam neviděl, spíše les, ale to je blbost autorů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Navzdory názvu, který je jen marketingovým tahákem, se většina hororu odehrává v lese a s Hory mají oči nemá nic společného. Režisér (fiktivní samozřejmě) Wilson Wyler v 80. letech natočil film, který byl pro svoji brutalitu stažen pěkně rychle z kin a všechny kopie zničeny. Jeden současný mladík, který má žánr explotiation v mimořádné oblibě, přemluví svou dívku a kamaráda s jeho dívkou, aby po filmu začali pátrat. Objeví tajný trailer na film a brzy najdou i režisérovu dcera, která jediná ze štábu je k nalezení. Dnes se živí jako holka u tyče, ale kamarádům prozradí, kudy vede cestička do našeho lesíčka... Ano, jak píšu, žádné hory, jen les. A krutá úmrtí, ale na ta si musíte počkat tři čtvrtě hodiny, a pak už do konce zbývá půlhodinka. A my brzy zjistíme, že pan režisér žije, ale žije ten klučina, co si pod úvodními titulky filmu u zrcadla odřezává ksicht, aby si na zkrvavené maso přišil masku, která je variací na Jasona. Film trochu připomíná Blair Witch zkříženou s Texaským masakrem motorovou pilou, a pokud nebudete natěšeni JENOM na vyvražďovačky - kterých se vám nakonec dostane - zjistíte, že film funguje dobře jako thriller (pátrání po filmu) i morální naučení. A to zní: "Pozor na přání, někdy se vám mohou vyplnit!" (A možná jde od tvůrců i o vztyčený prostřední prst všem milovníkům explotation podžánru a jejich názor, co si o nich myslí.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)
  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)

Reklama

Reklama