Reklama

Reklama

Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu

  • Japonsko 劇場版 BLEACH Fade to Black 君の名を呼ぶ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve vědecké centrále kapitána Kurotsuchi Mayuriho neznámý objekt útočí. V tu chvíli Mayuri zničí hlavní panel. V tu chvíli celý Seireitei zahalují temná oblaka, po kterých vznikne jen jedna obrovská exploze celého středu Soul Society - tedy Seireitei. V tu chvíli Ichigo pomocí Urahary vstupuje do Soul Society...jenomže všichni jako by ho neznali a Ichigo je vydán na zatknutí a popravení. Mezitím tajemný nepřítel ovládá Kuchiki Rukiu...ona a její temná armáda přijde všechno zabít! (Zumongar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakal podstatne väčšiu katastrofu. Fillery Bleachu patria spoločne s fillermi z Naruta za jedny z najhorších, filmy tiež nie sú o nič moc lepšie. Takže ak nieste skalný fanúšici, utekajte kade ľahšie. Ako vo väčšine Bleach filmov na začiatku sa všetko maximálne poserie, potom príde Ichigo "Getsuga...-Getsugaa..-Getsugaa..." a je po probléme. Takže keď všetky filmy skončia úplne rovnako, je jasné že niekde sa stala chyba. Chápem že keď sa ide podľa mangy moc šancí na inováciu tu nieje, v tom prípade by som však filmy asi úplne vynechal. Aby som len nepindal, aspoň sa mi páčila tá zápletka aj keď je to strašné klišé, obvyklé pekné súboje a hudba resp. soundtrack ktorý mi už celkom prirástol k srdcu. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší Bleach film. Od filmů k anime očekávám zábavu a rozptýlení. Některé jsou dobré a dělají čest seriálu, některé jsou hodně nezajímavé a spíše nudí. A to sedí tady. Děj byl, po předchozím výtečném filmu, opradu bez šťávy. A to nemluvím o absenci nějakého pořádného záporáka. Když to shrnu, tak jedinými plusy jsou akční scény a absence otravných postav(teda aspoň pro mě). Nejhorší vlastností fillerů a filmů je degradace všeho, co se najde v seriálu. Někdy to člověku vadí, jindy to dokáže přehlédnout. Škoda, že se to tady nepovedlo. ()

Reklama

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Z dosavadních tří filmů je Fade to Black nejakčnější, animací nejpokročilejší a dějem nejmíň dementní. A viděli jsme konečně nějakou akci od Yamamota a Kisukeho a k tomu Mayuriho z trochu jiného úhlu pohledu. To je z kladů tak všechno. Zaraki nedostal skoro žádný prostor, Ichigo použil masku jen jednou (proč?), Ishida a Chad tam vůbec nebyli, finále bylo opět přehnané a Kon opět otravný. A že se tam záporáci vůbec nehodí, to je klasika, je to i u Naruto filmů i u předchozích Bleach filmů, takže mě to vůbec nepřekvapuje. 3.5* ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Priemerný bleach film. Všetko sa točí okolo Rukie a jej minulosti. Niektorý bojovníci na Rukiu úplne zabudli a pre to zabudli aj na Ichiga, ktorý je znovu v Sereitei braný ako ryoka (komu tieto haluze nič nehovoria nech nepozerá radšej film). Treba Rukiu zachrániť a zničiť hrozbu, ktorú predstavujú záhadný votrelci zo zaujímavými schopnosťami. (Hodnotenie 3,5) ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nevidel, ale musim rict, ze po 3 filmu se do toho uz opravdu dostavam a pro me byl tento Bleach(2008) nejlepsi. Co me trochu mrzi, ze vsechno zachranuje a nejvetsi hrdina je Ichigo, ktery mi neni az tak sympaticky a zahadna promena (z blbecka na chrabreho rytire) v prvnim dilu zustava pro me nepochopena. Je tam celkove par chyb, a trapnych momentu, ale na druhou stranu scena: "Takhle to dal nepujde, protoze ta potvora je proste za*rane velika", me opravdu rozesmala. Kvalita nekolisa a je to pomerne dustojna zabava! ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama