Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

JAn 

všechny recenze uživatele

Fuck you! Slabší, ale rozhodně ne špatné. Greenův Victor Crowley se vrací s dalším nadmíru zábavným gorefestem plným poctivé animatroniky, buranským humorem, brakovou mytologií a po dlouhých letech konečně důstojnou rolí pro Tonyho Todda. To vše v přiměřené stopáži. Nekompromisní svižné béčko, které si na nic nehraje. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Do bažín sa vracia Marybeth tentokrát v spoločnosti ostrieľaných lovcov, aby sa im konečne podarilo Victora Crowleyho poraziť a bažiny očistiť. Marybeth netuší, že skutočný plán reverenda Zombieho je však trochu iný a počíta zo stratami...Druhé pokračovanie bohužiaľ Adam Green spravil príliš seriózne a tak v porovnaní s prvou časťou ubudol humor a Hatchet 2 určite nieje tak skvelý horor aby v divákovi zanechal nezabudnuteľný dojem. Veľká škoda, že sa vytratila satira, pretože takto sa stal film klasickým béčkovým hororom, k tomu všetkému podpriemerným. 50%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsme zpátky v krokodýlích močálech, kam připlouvá nejen Marybeth, ale spolu s ní i Reverend Zombie, strejda Bob, bratr průvodce z jedničky, nějaká ženská a parta blbů. Mise: zúčtovat s tím zrůdným zmrďákem. A jaká že je dvojka? Parádní, pro nenáročné fanoušky hotový dezertík. Gore efekty (spolu s některými chvályhodnými nápady - mega motorovka, Crowleyho vpád do sexíku, uskřípnutí hlavy vlastníma střevama, plešounova hlavojízda po stole...) jsou dost dobrý, hezky brutální a už kvůli nim si to pustím znovu až se namane lepší kvalita obrazu. A jako další potěšilo osvětlení původu monstra, showman Tony Todd a jedno cameo (Lloyd), povedená náhrada za teenagery na postu obětí, a celkově prostě dobrá zábava (u mě i během té první rozjezdové půlky). Takže co na tom, že je Danielle Harris nudná a ten film je vlastně úplně ohraný (až na vraždy) a hloupý. Nevadí! "I’m gonna bury that hatchet… deep into HIS FUCKING FACE!" ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama