Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ten svieži vietor , ktorým prvý " HATCHET " napol plachty slasheru , dával nádej na dôkladné oživenie starých klasík a to bez novátorských spracovaní a nejakých sequelov. Proste len prenesenou formou. V podstate mu to vyšlo , no kedže veľa vecí nebolo objasnených , fanúšikovia jasali , 2-ka bola v dohľadne. Ten svieži vietor ale ustal a došlo len k priamemu závesu na predchodcu s mohutným meditačným vysvetlením ( kto , prečo , začo , kedy , ako....) , ktorého sa ujal už únavný Tony T. Uplakaná Danielle sa vráti do pennsylvánskych bažín , dať dohromady svoju rodinku. Pozbiera si pár potenciálnych obetí a ide sa.... žial až po necelej hodinke , no potom je to nášup. Vynovené weapons ,dômyselné mordy , vysoko oktánove gore....bodycount level 17. Celé to však na Mňa pôsobilo nejako instantne. Inak ale - YO . Dúfam však , že 3ku nemá nik v pláne. P.S. Je pre Mňa záhadou účasť T. HOLLANDa. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý, že pokus vytvořit z Victora nového Jasona se tak úplně zadařil, nicméně - i Jason měl slabší filmy. Úvodní vražda se střevy nemá chybu, ale pak se až do 50. minuty jen kecá, a to by Adam Green mohl jako fanoušek vědět, to nefunguje. Celá složitá intrika kterak dostat k Victorovi ty správné oběti zabírá zbytečně mnoho času, a každému divákovi slasheru je navíc stejně předem jasné, že se v reverendu Zombiemu v těch plánech nevyhnutelně něco musí pokazit. Závěrečný masakr sice je poměrně cool, a má několik docela originálních gagů, ale celek na mě působí nevyhnutelně dojmem, že kromě tentokrát se prostě k festivalu různých zabití nepodařilo vytvořit odpovídající vatu... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsme zpátky v krokodýlích močálech, kam připlouvá nejen Marybeth, ale spolu s ní i Reverend Zombie, strejda Bob, bratr průvodce z jedničky, nějaká ženská a parta blbů. Mise: zúčtovat s tím zrůdným zmrďákem. A jaká že je dvojka? Parádní, pro nenáročné fanoušky hotový dezertík. Gore efekty (spolu s některými chvályhodnými nápady - mega motorovka, Crowleyho vpád do sexíku, uskřípnutí hlavy vlastníma střevama, plešounova hlavojízda po stole...) jsou dost dobrý, hezky brutální a už kvůli nim si to pustím znovu až se namane lepší kvalita obrazu. A jako další potěšilo osvětlení původu monstra, showman Tony Todd a jedno cameo (Lloyd), povedená náhrada za teenagery na postu obětí, a celkově prostě dobrá zábava (u mě i během té první rozjezdové půlky). Takže co na tom, že je Danielle Harris nudná a ten film je vlastně úplně ohraný (až na vraždy) a hloupý. Nevadí! "I’m gonna bury that hatchet… deep into HIS FUCKING FACE!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama