Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu slabota. Stejný režisér, ale film působí mnohem amatérštěji a nízkorozpočtověji než jednička. Casting na houby, postavy jedna hroznější než druhá, navíc hrané hroznými herci; jedině stylový Tony Todd jako reverend Zombie je fajn, ale ten je dokonale vykrácen a zneutralizován nesnesitelnou pizdou Harrisovou. Scénář na houby, děj nemá grády, až v poslední třetině se divák konečně dočká nějakých těch roztomilých brutalitek. Ale ty pak stojí za to - lodním šroubem vyfrézovaný obličej, vtipně přerušená soulož, skvělá práce motorovkou se superdlouhou lištou (na kterou se pohodlně vejdou dva týpci), taktéž hezká práce s pásovou bruskou (hlava probroušená až na dřeň... vlastně na mozek), jedna přepůlená hlava a nakonec efektní rychlometoda stažení z kůže. Váhal jsem s hodnocením, ale za celkem dobrý začátek (plynulé navázání na konec jedničky a scéna uškrcení vlastními střevy) a za hezkou scénu předsmrtné kletby dávám slabší tři. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota, souhlasím s kolegou J*A*S*M, kdy je s podivem že vše co mě v prvním díle dokázalo zabavit je druhým dílem fuč. Dokonce jsem si všiml že se uvažuje o Trojce. To už teda potěš. První díl byl legrační, takže ani náhodou jej nešlo přiřazovat do ranku k filmům jako Pátek 13. anebo Halloween. Druhý díl zvážněl a bohužel se k těmto klasikám snaží nacpat. Má ovšem smůlu. Kvalitou rozhodně nestačí starším bratříčkům. Nevybavuju si z filmu nic co by mě nějak extra potěšilo. Snad jen rolička Kane Hoddera. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Adam Green ctí pravidla moderního slasheru a to se všemi klady a zápory. Jako každé správné pokračování je tenhle snímek zase o stupínek krvavější, mordy zábavnější a herecky vyspělejší. Litry rudé tekutiny tu stříkají do všech světových stran až v parodickém množství, varlata odpadávají od svých majitelů, a žádná hlava nezůstane na svém místě. První a docela nudná půlka filmu budiž odpuštěna. Malou změnou prošla Crowleyho maska, naštěstí k lepšímu. Oproti tomu hrabání se v jeho minulosti je sice fajn, jenže vzkazky o jeho „prokletí“ jdou už mimo mísu. Co se však nezměnilo, tak jsou umělostí zavánějící bažiny, metalový soundtrack a podivně ustřihnutý závěr. Jenže jsme ve vodách hororové komedie, tudíž lze kdeco skousnout. Hatchet 2 už sice neni tak úplně zábavná jako jednička, ale jako pocta kultovním krvákům funguje pořád dobře. P.S. Ten českej název zní strašně! Zabte někdo ty lidi! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama