Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nato, že jednička byla zábavná sebeparodická úchylárna pro zasvěcený, tak dvojka, i s lepším obsazením (scream princess Danielle Harris, větší prostor pro Tonyho Todda), vaří z hovna a místo toho, aby kadence splatteru a gore byla větší - jak bývá u sequelů časté, naopak se rejža snaží o něco jako děj a mytologii postav (zbytečný, když je to okopčená premisa z Vorheese), což je kurevská nuda, dokud se nezačne něco dít. U jedničky se člověk smál vtipům, protože byly tak imbecilní, až byly vtipný, tady nejsou ani jedno, spíš otravujou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota, souhlasím s kolegou J*A*S*M, kdy je s podivem že vše co mě v prvním díle dokázalo zabavit je druhým dílem fuč. Dokonce jsem si všiml že se uvažuje o Trojce. To už teda potěš. První díl byl legrační, takže ani náhodou jej nešlo přiřazovat do ranku k filmům jako Pátek 13. anebo Halloween. Druhý díl zvážněl a bohužel se k těmto klasikám snaží nacpat. Má ovšem smůlu. Kvalitou rozhodně nestačí starším bratříčkům. Nevybavuju si z filmu nic co by mě nějak extra potěšilo. Snad jen rolička Kane Hoddera. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Fuck you! Slabší, ale rozhodně ne špatné. Greenův Victor Crowley se vrací s dalším nadmíru zábavným gorefestem plným poctivé animatroniky, buranským humorem, brakovou mytologií a po dlouhých letech konečně důstojnou rolí pro Tonyho Todda. To vše v přiměřené stopáži. Nekompromisní svižné béčko, které si na nic nehraje. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama