Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť na základe jednej epizódy nie je príliš objektívne, ale práve táto jedna epizóda mi stačila k tomu aby som tento remake legendárneho Michaela Knighta rozhodne nezaradil medzi seriály, ktoré budem pozerať. Predsa len pozerať starého kita ako dieťa a pozrieť sa na seriál teraz je obrovský rozdiel a človek má čo sa kvality filmov či seriálu týka vyššie nároky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Prvního Knight Ridera jsem jako malý zbožňoval a i přestože si ho už moc nepamatuji, rozhodl jsem se podívat na novodobý remake, který rozhodně není tak špatný, jak by se mohlo z pohledu ČSFD hodnocení zdát. Chabých 37% si KITT rozhodně nezaslouží. Nový KR ale na první pohled zaspal dobu. Seriál je těžce béčkový a funkce superauta jsou vyhnané až do absurdna. Možná ale právě proto jsem se u seriálu tolik bavil, protože se jedná o splněný sen každého malého kluka. Našláplá rocková hudba, hezký holky, pubertální a decentně sexistický humor, naleštěná cynická mluvící kára a sehraný tým s pohodovým Mikem Traceuerem aka Knight Riderem v čele. Rozhodně nečekejte inteligentní show s propracovaným scénářem. Knight Rider je béčková, ale 100% zábavná seriálová jednohubka, ve které se přenesete zpátky do zlatých osmdesátých let. Škoda, že se jsme se nedočkali druhé série. Hodnocení seriálu: 4/5 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že původnímu seriálu se to nemůže vyrovnat, protože je to prostě klasika klasik, ale nakonec přišlo vcelku milé překvapení. Kdyby tam nebylo pár souvislostí s minulou sérií, myslím, že by to žilo svůj vlastní život. Ono i tak to bylo něco docela jiného. Má to větší možnosti díky digitálním efektům, například a potěší i malé cameo Davida Hasselhoffa v pilotu a celkem pěkná je i modernější znělka. První polovina seriálu mě dost bavila, ale s tou druhou, kde začala umírat většina hlavních postav, to bylo už horší. Ty *** jsou krásné a zasloužené. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama