Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Prvního Knight Ridera jsem jako malý zbožňoval a i přestože si ho už moc nepamatuji, rozhodl jsem se podívat na novodobý remake, který rozhodně není tak špatný, jak by se mohlo z pohledu ČSFD hodnocení zdát. Chabých 37% si KITT rozhodně nezaslouží. Nový KR ale na první pohled zaspal dobu. Seriál je těžce béčkový a funkce superauta jsou vyhnané až do absurdna. Možná ale právě proto jsem se u seriálu tolik bavil, protože se jedná o splněný sen každého malého kluka. Našláplá rocková hudba, hezký holky, pubertální a decentně sexistický humor, naleštěná cynická mluvící kára a sehraný tým s pohodovým Mikem Traceuerem aka Knight Riderem v čele. Rozhodně nečekejte inteligentní show s propracovaným scénářem. Knight Rider je béčková, ale 100% zábavná seriálová jednohubka, ve které se přenesete zpátky do zlatých osmdesátých let. Škoda, že se jsme se nedočkali druhé série. Hodnocení seriálu: 4/5 ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Koška 

všechny recenze uživatele

Snaha pokračovat v legendárním televizním seriálu Knight rider se bohůžel nepovedla. Někdy až moc umělé scénky a celkově nereálný dojem. (co se týče akčních scén po celém světě, kam se Michael Tracer dostane ve svém Mustangu GT500). Jelikož jsem velký fanda Knight ridera je to pro mě velkým zklamáním. ()

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama