Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý americký patos nezná hranic a vyplodil remake už tak křečovitého seriálu s kudrnatým neherecem, který následovně odplul chytat bronz coby nejslavnější plavčík seriálových vod. Stačilo mi pár dílů, na které se ani nedalo plně soustředit jak pateticky vyznívaly a navíc postavy mi byly silně nesympatické. PS. do odpadu nehážu snad jen díky faktu soucítění nevytvořit další řadu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že původnímu seriálu se to nemůže vyrovnat, protože je to prostě klasika klasik, ale nakonec přišlo vcelku milé překvapení. Kdyby tam nebylo pár souvislostí s minulou sérií, myslím, že by to žilo svůj vlastní život. Ono i tak to bylo něco docela jiného. Má to větší možnosti díky digitálním efektům, například a potěší i malé cameo Davida Hasselhoffa v pilotu a celkem pěkná je i modernější znělka. První polovina seriálu mě dost bavila, ale s tou druhou, kde začala umírat většina hlavních postav, to bylo už horší. Ty *** jsou krásné a zasloužené. ()

Reklama

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po shlédnutí části nějakého dílu. Vydržel jsem to do první reklamy a potom jsem to vypnul. Naprosto otřesné triky snaží se to tady o totální sci-fi pekelné technologie a vymoženosti, ale je to uděláno tak graficky špatně, že to vypadá naprosto směšně a amatérsky. To i snad lepší triky má 16 let starý seriál podobného zaměření - Zmije. To mě nejvíc rozčiluje a totálně mě to odradilo. K tomu přidám absolutně nereálné ( a to i na takový typ seriálu) věci a sbohem. S původním Knight Riderem se to nedá absolutně srovnávat. Ten mě své osobité kouzlo. Hvězdu dávám za to, že jsem neviděl ani jeden celý díl, tak možná to je lepší. Ale co jsem viděl, tak to teda ne! Howgh! ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní znělka? - Zmrvenina nejvyššího kalibru. Herci? - Trapní, nudní nedá se na ně koukat. Kitt? - Hrůza, transformuje se v cokoliv a mění barvy. Trochu jako Zmije a Tranformers dohromady. Jen ten kdo to chtěl udělat šlápl vedle. Je to k pláči a smutné na tom je, že se to jmenuje stejně jako ten dobrý seriál tenkrát. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama