Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musím uznat, že tvé ponoření do povinností kráječe mrkve a vrchního zametače bylo naprosté a dokonalé." Pokud přitažlivá žena nechá plachého muže sáhnout na své pozadí, tak se nemůže divit, když zmatený týpek nakonec přijme důležité funkce v buddhistickém klášteře. Ono to asi ani nemůže dopadnout jinak, když je ve hře také namachrovaný jogurtový baron se svými hafany, ale tohle je pohádka a v těch to jinak dopadnout může. A trocha pozitivity, i když nepříliš zábavné, tenhle svět rozhodně nezabije. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byla by to průměrná a snadno zapometulná romantikcá komedie, jakých tu je na tucty, ale tohle si možná zapamatuju proto, že to bylo až moc pravdivé. Rozum a cit ve své nejmilejší i nejsyrovější podobě. Od reality se to liší snad jen tím, že v té to takhle nekončí. Ale ten nereálný konec tomu dává právě ten nejhezčí rozměr a naději doufat, že to takhle jednou skončit může. 60% ()

Reklama

Deftie 

všechny recenze uživatele

Dávam štyri. Nevravím, že si to plne tých 90 minút zaslúžilo, ale počas celého filmu som mala ten príjemný pocit, že je to pekné. A keď je niečo pekné, netreba veľa ostatných kladov, či ako? Okrem toho, Jennifer mám rada, Harrelsona som si tiež v minulosti celkom obľúbila a pre mňa dosiaľ neznámy Zahn vyžaroval presne to, čo mal. Príjemné, pekné, ale asi vhodné pre ženské publikum, ak náhodou my dámy nemáme náladu si pozrieť nejaký fajnový krváčik :) ()

Marci 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát méně než za čtyři hvězdičky, protože prostě tři jsou málo. Trošku bizarní příběh, nepravděpodobný, ale Steve Zahn mě dostal svým Mikem a líbila se mi i Jennifer Aniston se svojí mírně upjatou Sue. No a nemůžu nezmínit skvělého Woodyho Harrelsona jako expunka Janga. Prostě tenhle malej nenápadnej film je mi sympatickej. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku? Na tenhle snímek jsem narazil jako na dvd ležérně pohozené v regálu v elektru. Zaujala mě moje oblíbenkyně Anistonova a taktéž jméno jejího filmového partnera.Zahna si hlavně pamatuju v roli pošuků v Pekelné ženské s krásnou Amandou Peet a v ultranudné Sahaře. Proto když jsem se ke snímku dostal nic jsem neočekával, odměnou pro mě byla velmi jemná podívaná s nádechem melancholie. Velmi příjemná romantika, kterou snesou i pánové bez reptání ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama