Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když v telce běželi kreslení hrdinové Leonardo, Rafaelo, Michelangelo a Donatelo, byla to v mém dětství jedna z nejdůležitějších věcí. Tento film mě ve své době minul a dneska mě bohužel už nemá moc co nabídnout. Je to zbytečně moc tmavě natočené a Tříska vypadá skoro jako by vypadl z Carpenterovy Věci. 30% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Po nakoukání seriálu jsem se těšil jak shodím i film a ejhle, ono je to i po těch letech proklatě zábavné. Pravda ze začátku jsem těžce překousával všechny ty změny (Casey Jones prakticky bez masky, jiná April, jiný příběh Třísky) i blbý vtipy, ale někde kolem jedné třetiny film dostane grády, humor najednou funguje, mezi Caseym a April to správě jiskří, akce je kupodivu docela slušná a želvy doopravdy používají své zbraně. A navíc z Trhače jde opravdu strach, finále mě na rozdíl od mnoha kritiků baví a navíc z filmu číší všechny ty věci co patří do počátku devadesátých let (dětské gangy, hiphop, videohry, skejt). Pro mě slabší ale zasloužené 4 hvězdičky. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej akční filmek se slavnou želví partou a gaunerem Trhačem. Steve Barron bohužel celej film pojal nějak až moc dramaticky a ve výsledku mu to moc neprospělo. Všichni přece víme, že Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafael jsou akorát veselá parta pizzožroutských želv, co se umí rvát a dělaj si ze sebe prdel a navíc bojujou proti zlotřilému Trhačovi. Nač z toho dělat ukrutný drama.. ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

pro mě to byla v té době bomba a musím říct, že i dnes je to lepší film, jak nový Želvy Ninja. člověk se víc s totožnil s filmem, protože i když měli kostýmy, tak furt to bylo hrané a nic na počítači dělané... mělo to srdce a fantazii a hlavně vtip. Pokud někdo tomuhle dá méně, jak tři hvězdy je pro mě naprostý neznalec filmů a jejich smyslu. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Miloval som ich! Dnes už to nebolo to pravé orechové, ale prežil som v zdraví. Navyše si zaspomínal na staré roztomilé kostýmy, z ktorých ten Třískov je najprepracovanejší. Naopak Trhač okrem plechu na ksichte moc detailov nepobral. Akčné čísla sú dobré, ľudskí herci v pohode a ranná 90tková uletenosť v plnom prúde, spokojnosť aj dnešnými očami. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve 38:20 minutě, kdy se Leonardo hádá s Rafaelem, je za stolem vidět jeden člen z filmového štábu. (Zek)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)
  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)

Reklama

Reklama