Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Želví mánie mě v té porevoluční době minula, a pak jsem na tuhle sérii nějak zapomněl. Hodně dlouho to v televizi nešlo, na sérii jsem narazil až na AMC. Je pravda, že v některých momentech se želvy i s tvůrci topí v trapnosti, což je dáno tím, že v tomhle provedení jsou TMNT fenoménem své doby a dnes film působí víc komicky, než by tvůrci chtěli, ať už kvůli infantilnímu humoru nebo choreografii bojů. V průběhu sledování jsem váhal mezi dvěmi nebo třemi hvězdičkami, avšak hlavně kvůli finálnímu souboji se přikloním k té třetí hvězdě. Tenkrát bych z toho byl na větvi, dneska je to spíš úsměvné. 3* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak jsem tohle mohl od roku 2006, co jsem registrován na ČSFD zapomenout hodnotit! Uplnou náhodou jsem na to teď narazil a musím dát plný počet, prostě nemůžu jinak, protože já jsem z toho byl fakt hotoví :-)) Skvěle zpracovaná hraná podoba, na tu dobu výborné kostými želví čtverky i s Třískou a Trhačem! Kombinace vtípků, dobré akce a dnes už oldschoolové hudby, která je super :) ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Miloval som ich! Dnes už to nebolo to pravé orechové, ale prežil som v zdraví. Navyše si zaspomínal na staré roztomilé kostýmy, z ktorých ten Třískov je najprepracovanejší. Naopak Trhač okrem plechu na ksichte a ramenách moc detailov nepobral. Akčné čísla sú dobré, ľudskí herci rovnako v pohode a ranná 90tková uletenosť v plnom prúde, spokojnosť aj dnešnými očami. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

....typický kultovní produkt 90tých let....pokud vám v roce 90 bylo míň než 7 a víc než 10 tak nejspíš nemůžete pochopit všechny ty děcka co hltaly želví komixy,běhaly po lesích a městech s klackama v rukou a barevnýma páskama přes oči a které si v kině nebo u tv obrazovek poprvé poslintali bradu štěstím :D :D ....Tohle je srdcovka,která vkusně formovala mou dětskou představivost ....teenage mutant ninja turtles 4Ever :D :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film obsahuje jednu výbornú sekvenciu, kedy novinárka kreslí korytnačky na papier a obraz prejde do skutočného záberu s hrdinom. To by bolo super, aj keby film nemal kreslenú predlohu. Okrem toho je tu ešte zopár fajn fórikov, hokejová hantýrka pri jednom zo súbojov vedie. Okrem toho ale už nič zaujímavé tu nie je. Všetky súboje sú z dnešného pohľadu ťažké wtf, ale je to svojim spôsobom aspoň nechcene vtipné. Takže tým dôvodom, prečo hodnotím priemerne, je fakt, že je to stále o dve triedy vyššie, ako súčasná modernizácia pre ešte blbšie publikum. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Film celých 9 let držel snímek první příčku nejvýdělečnějších nezávislých filmů. Z vrcholu ho sesadil až horor Záhada Blair Witch (1999). (ledzepfan)
  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)

Reklama

Reklama