Reklama

Reklama

Tím nejcennějším, čeho může kterákoliv země dosáhnout, je ovládání lidské mysli…  Čtyři dobrovolníci se s vidinou snadného získání peněz upsali k výzkumu na lidech. Má jít o test lidské výdrže a psychiky. Netuší, že studie je založena na drsných praktikách v nichž půjde o život. Smrtící soukolí se dává do pohybu a šance na únik je mizivá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Clea udělala to nejlepší, co mohla, když si hned na začátku tohohle shitu nechala provětrat mozek kulkou. A Chloë, ta by tu práci měla jednoznačně dostat, protože přihlížet takový kokotině až do samýho závěru, to opravdu vyžaduje těžce pokřivený charakter. A ostatní herci? No divím se, že je neodstřelili už při castingu. Všechny filmy uvedené v podobných jsou vydařenější, než tohle. FUUUU ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám pouze za to, že to byl film typu "lidé v místnosti". Jenže narozdíl od těchto filmů, které se specializují na psychologický teror (anebo jsou lidé ponecháni sobě navzájem napospas bojující s ponorkovou nemocí), toto je totální kravina. A ten nápad s vytvářením amerických sebevražedných atentátníků, to už musí být fakt super pako někdo, koho toto napadlo. A to vlastně ani nevím, proč tam vůbec účinkovala ta šestadvacetiletá pipina. No nic, myslím, že 53 % je velmi, velmi vysoké hodnocení. ()

Reklama

Samchung odpad!

všechny recenze uživatele

Až tak blbý film se vidí zřídka. Celou dobu jsem si říkala, že to alespoň musí vyvrcholit nějakým průměrným vysvětlením, ale na závěr filmu člověk mohl koukat jenom s otevřenou hubou a přemítat nad tím, která zrůda je schopná vyplodit tak nelogický a bolestně hloupý scénář. Tomu se bohužel nedalo už ani zasmát. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hrozně mi to připomínalo film Kostka. Jak nápadem, zpracováním tak koncem. Teď jsem Vám možná trošku zaspoileroval, ale seru na to. Pokud mi budete nadávat a pak se sami na film podíváte, tak mi dáte za pravdu, že byste se bez něj klidně obešli, takže si myslim, že pokud bych přecijenom v předešlý větě spoileroval, bylo by to za dobrým účelem. Pokud ne, tak mě pošlete do prdele, uleví se Vám, a život půjde dál. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

The Killing Room je velmi jednoduchý film s děsně prostým scénařem, který hodně připomíná v základech kanadský Cube. Bohužel zůstává jen u nápadu uvěznit několik lidí do jedné místnosti, protože zbytek svému předchůdci nešlape ani na paty. Už samotný počet herců je tryzní a tak žádný vysoký počet originálních likvidačních pastiček, situací či scének nečekejte. Když už na ně po úherským roce přeci přijde řada, jsou nechutně odbyté a prakticky bez nějaké atmosféry. I ze samotných postaviček si budete horkotěžko hledat svého favorita. Závěr pak je něco tak debilního, že to nemá smysl ani komentovat. Dvě hvězdy dávám za né až tak moc debilní uvažování zavřených nešťastníků a pro mě nečekanou první popravu :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Louisianě (USA). (griph)
  • Tony Mazzolla (Shea Whigham) ve filmu nosí tričko s nápisem Bayside Tigers, což byl název školního týmu v seriálu Saved by the Bell (od r. 1989). (FIBO)

Reklama

Reklama