Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolská Mahábhárata aneb novodobý epos, ve kterém je nutno mimo kulturní šok překonat nástrahu v podobě stopáže a nesynchrovanosti titulků se zvukem i obrazem a povznést se nad mísení žánrů, kde sice vítězí komedie, ale jinak zahrnuje téměř všechny, včetně literárních, chybí jen horor a bajka... ale výměnou za trochu té tolerance lze s třemi (a více) idioty strávit vskutku příjemný večer, jen připomínám, že vlastnit barevný televizor je vyjma záběrů z domácnosti Raja nezbytností :-) ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které vyprávějí historku, některé příběh a těch pár výjimečných pak Příběh. Indická pohádka o 3 Idiotech je regulérní tnutí do živého, nabitá emocemi od smíchu po dojetí. A dokázat při takřka tříhodinové stopáži udržet tempo tak vysoko, aby se divák ani jednou nezanudil, to chce kumšt. A taky dobrý scénář. Obě podmínky byly splněny, scény krásně gradují, vše funguje, jak má. A když to navíc člověku sedne i do nálady, plné hodnocení je nedaleko. Asi se do těch indických vod budu muset ponořit častěji. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě nováček na poli indického filmu a tak se mnou musíte být shovívaví. Nicméně troufám si tvrdit, že mě nenapadá nic, co by se na filmu dalo udělat, lépe, opakované reprízy mě v tom utvrdily. Film s lehkostí balety skáče z žánru do žánru, zachovává si jak humor, tak vážnost, překvapí umným použití flashbacků. Originální je nejen pojetí scénáře, tempa vyprávění, ale především svérazností postav, postaviček. Uvidíte výborné herecké výkony, kopu humoru a nečekaných situací, skvělá hudební čísla, některé hlášky z filmu budou jistě legendární. Aamir Khan je největší devizou filmu, jeho charisma, talent. Nemluvě o tom, že snad jí placentu a opičí kapky, takhle vypadat ve 44 letech, když hraje studentíka? Hustý, Kareena Kapoor je osvědčená stálice stejně jako Sharman Joshi, Madhavan, neám prostě nač bych si stěžoval a můžete si být jisti, že se k filmu budu rád vracet. Myslí, že i i lidé nedotčení indickým filmem budou okouzleni. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! Moje první setkání s indickou kinematografií a moje pocity jsou značně rozporuplné. Herecké obsazení je neskutečně příjemné, reálie rovněž. Spíše mám ale problém se samotným filmem, na kterém mi pár věcí vadilo. Přišel mi až moc přehnaný a tak celkově zvláštní - asi proto, že nejsem na indické filmy zvyklý. Nicméně má svoje silné momenty, díky kterým si ho určitě pamatovat budu. Nechám to na třech hvězdách - kdo ví, třeba Indům časem přijdu na chuť. /Po několika týdnech se mi film rozležel v hlavě a přihazuju další hvězdu. Jednoduše proto, že ve mě stále rezonuje. Zejména asi hlavně kvůli nádherným indickým písničkám. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový slzopudný hindi blivajz na téma "Běž za svým snem, synku!" a "Školský systém stojí za hovno!". Je hezké, co se nám ta partička krávonežravých cigošů snaží sdělit, ale faktem zůstává, že takové naivní vykastrované žblebty z úst mistrů teoretiků jsou jasné každému vesnickému Forrestu Gumpovi a že ze způsobu, jakým nám svá moudra prezentují, akorát zvracím zahleněné cucky žaludeční blažky. Podobného bollywoodského hovnaření jsem byl svědkem poprvé a ve spáncích mi pulzuje silná nechuť opakovat to. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)

Reklama

Reklama