Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 736)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máš všechny zbraně, které potřebuješ. Tak bojuj!" Ukrutně sexy film, který zcela uspokojil nemravnou část mého JÁ, zatímco můj seriózní zbytek se znepokojeně bouřil při zbabělém útoku na mé základní pudy. Snažil jsem se nepodlehnout, ale nejsem drak a ani ten útok bojovných sukniček úplně nezvládnul. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit, který ukazuje budoucnost filmu? Doufám, že ne. Pokud se celý smysl filmu poddá laciné "vizuální orgii", kterou stejně díky počítačovému looku nezažijete, tak proč film vlastně vniknul? Logiku v tomto filmu nehledejte, uchylný scénárista po nocích masturboval nad fantasií sexy vraždícího feministického komanda, připojil k tomu roboty, draky a pětimetrové japonské bojovníky, dodal k tomu tři roviny světů a podsvětů v mysli hlavní hrdinky a vzniknul Sucker Punch. Totální chaotický shit, který ve výsledku nechápali ani samotní herci když ho natáčeli. Největší prdel je samotný závěr, ta strojená trapnost, že to vlastně všechno mělo logiku a zapadlo to do sebe! Snyder stále klesá. 10% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

It's you.. Nacisti, zombies, roboti, draci, samurajové a parta krásných holek proti nim. Jinými slovy šest důvodů, proč Sucker Punch globálně uspět nemohl. Je v něm totiž všechno, co si lze představit ve chvíli, kdy chceme velký, opulentní, bombastický blockbuster a svět se takovou náloží zahltit nenechal, protože je oněch trháků nacpáno v jednom filmu nějak moc. Snyder si očividně plní nejednu fantazii a já mu za to i přes pár výhrad musím fandit. Obešel bych se bez trochu křečovitého kontrastu vymalovaných fantazií a depresivní reality (ve které se mi paradoxně líbilo více), ale nakonec právě díky tomu, kam příběh směřuje, mě závěr dostal skoro na lopatky. Takhle specifickou jízdu už neuvidím nejen letos, ale ani nikdy jindy. A teď už katanu do ruky a Baby Doll může začít tančit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Proč sledovat realitu, když fantazie, co z ní vychází, může být o tolik zajímavější a šílenější? Pětice (vlastně možná víc) krásných dívek a žen oblečených ve všem, co muž chce vidět. K tomu všemu (už) klasický Snyderův styl a s ním spojené opakování záběrů i nápadů (svých, cizích, ono to je ve výsledku fuk-jmenovitě lotr, i robot, mutant chronicles?). Mě osobně občas zklamala hudba, která někdy nefunguje ideálně a spíše jen "zbytečně řve" bez většího smyslu. na první pohled je to celé splněný sen dnešního (cool) teenagera, ale na druhý pohled nabízí Sucker Punch i něco jiného, lepšího (hromada odkazů, pointa, životní/osudový přesah?). Ten Superman bude hodně netradiční... ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Ten scénář napsal Snyder ve svých 15 letech, ne? Anebo po lobotomii. Akční scény sice vypadají úžasně, ale tím, že jde jen o výplod něčí fantazie, si do nich mohl Snyder po pejskokočičovsku naplácat, co ho jen napadlo. Tyto scény jsou tak jen záminkou k předvádění efektů, a nevyhnutelně zde chybí jakékoli napětí, o emocionálním dopadu nemluvě. Škoda, dost jsem se těšil. Zbytek filmu nestojí za zmínku. ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Najkomplikovanejšia zbraň vytvorená pre film je samurajský meč, ktorý mala Babydoll (Emily Browning). Po mnohých testoch sa tím návrhárov rozhodol pre čepeľ wakizashi s rúčkou katana, a to preto, aby sa hodila do malých rúk a k vzrastu Emily Browning. Rytie na na čepeli vyžadovalo 40 hodín práce. (drake31)
  • Vizuálne efekty do filmu zabezpečila spoločnosť Animal Logic, ktorá zamestnala 75 odborníkov. K filmu taktiež prispela aj spoločnosť Moving Picture Company, ktorá vytvorila približne 120 záberov. (Greenpeacak)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 36,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 89,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama