Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě opět souhlasím s uživatelem J*A*S*M.A jen bych se opakoval.Jen bych dodal že hutné atmosféru dodává i nervydrásající hudba.Začátek za 5 hvězd,potom to sice konec srazí na 3,ale i tak je to pro mě jedno z největších hororových překvapení.Možná je to umocněno tím,že tenhle film jsem měl stáhlej tak dlouho a pořád se mi do něho nechtělo.A navíc z mé vygumované palice se úplně vytratilo jako vo čem že to má bejt.A právě proto mě to tak odrovnalo.Navíc že v tom hraje má oblíbená Amy Smart (nezapomenutelná ze scén v Cranku kde ji klatí Statham) bylo pro pro mě další milé překvapení.A navíc mě tento film poučil.Nasrat na vlkodlaky.Tohle je kurevsky větší zábava ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit jen atmosféru, bylo by to minimálně za čtyři. Jenomže u atmosféry veškerá pozitiva končí. Filmaři ve snaze předvést svůj „mimořádný talent“ vyrobili něco, čemu se v některých pasážích prostě ani nedá říkat film. Kamera neustále zmateně kmitá po okolí, což v kombinaci s faktem, že se celý děj odehrává v noci, degraduje film na shluk tmavých, roztřesených snímků, které divákovi přinesou tak maximálně bolest hlavy z toho, jak se ten zmatek snaží dešifrovat. Přitom samotný příběh je docela prostý, takže by z něj šel natočit sice jednoduchý, ale z hororového hlediska výborný film. Tohle dílo zkrátka mělo potenciál, který sami filmaři zašlapali do země. ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jeden ze strůjců (odmítám napsat autorů) Blair Witch Eduardo Sanchéz natočil pravděpodobně nejtemnější horor všech dob. Těšíte se? Tak se zas tak moc netěšte. Ten horor je totiž natočenej v totální tmě a tak trochu se bojím že to, že dost často nic není vidět není účel, ale prostej amatérismus filmaře. Ano, brightness na 100 procent a stejně budete mžourat. A o co jde? První půlhodina je naprosto fantastická. Nevím přesně jak tenhle hororovej subžánr popsat, tak raději začnu u příběhu. Amy Smart se zabouchla do Číňana. Odjela za ním do Číny a tam si ho vzala. Prvních pár minut je jejich procházka městem a ožírání se. Následně nasednou se svým průvodcem do auta a odjíždí na venkov. A setmí se. A... a dál už to musíte vidět sami. První půlhodina je podle mě naprosto fantastická. Nechci vám moc spoilerovat co přesně se posere, ale něco se posere, je tma a chvíli se fakt bát budete. Po té půlhodině se bohužel něco brutálně zlomí, přehodíme žánry, děsivé už to není, pointa je debilní a víte jak. Ale za tu první půlhodinu tu sedmičku dám... 7/10 ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na tomhle filmu mi připadal desetiminutový začátek, který ukazoval pestrobarevné čínské oslavy. Pak už byla jen tma, rozklepaná kamera a očekávání konce. A to je špatně. Někdy jsem opravdu měla velký problém poznat co se zrovna v daném záběru děje, divný střih tomu taky moc nepomáhal. Jindy mi rozklepaná kamera nevadí, zde mě to vysloveně obtěžovalo. Na druhou stranu musím uznat, že ti věčně pobíhající nahatí démonci se jim docela povedli. Dalším plus je samozřejmě netradiční prostředí, Čína je rozhodně příjemnou změnou oproti americkému middle of nowhere. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pár komparzistov z The Descent sa stratilo po natáčaní v číne, išli ich hľadať, a ked ich našli, tak si uvedomili, že im je ľúto tých peňazí za cestu, tak tam hned natočili toto. Úplne najlepšie akcie sú v jaskyni na záver filmu, ked hovno vidieť a pomaly sa z toho stáva lovestory filmík.Tomuto nezmaru nepomohlo ani moje úsilie vedúce ma k vytvoreniu si atmosféry, ked som to pozeral o desiatej večer a cez slúchatka KOSS ! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama