Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco jako Pád do tmy po čínsku. Alespoň mně to tak připadalo. Atmosféru Sánchez vytvářet umí, ale to už je od Záhady Blair Witch vlastně jeho povinností, i když si tímto jeho prvním snímkem posadil laťku dost vysoko a je to na jeho dalších filmech vidět. Herci byli velice sympatičtí a čínské a celkově asijské tajemno je moje oblíbená pochoutka. Pochválit taky můžu příšery, které byly velice "pohledné", stejně jako se mi líbili skřeti v The Descent. Nejpůsobivější byla jistojistě scéna z jeskyně. Stopáž byla akorát a povinností je určitě dívat se na Seventh moon v noci. Až tak vypracované to ale nebylo a opět dávám lepší průměr. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pár komparzistov z The Descent sa stratilo po natáčaní v číne, išli ich hľadať, a ked ich našli, tak si uvedomili, že im je ľúto tých peňazí za cestu, tak tam hned natočili toto. Úplne najlepšie akcie sú v jaskyni na záver filmu, ked hovno vidieť a pomaly sa z toho stáva lovestory filmík.Tomuto nezmaru nepomohlo ani moje úsilie vedúce ma k vytvoreniu si atmosféry, ked som to pozeral o desiatej večer a cez slúchatka KOSS ! ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica tohto solídneho hororu bola skvelá, ale druhá časť upadala do priemeru. Tento film som pozeral sám v noci a musím povedať, že v niektorých momentoch som mal v gaťách nasrané... Réžia bola zvládnutá celkom slušne a čo musím pochváliť tak to boli naozaj dobré masky. Nápad natočiť nejakú legendu o mesačných démonoch nebol určite zbytočnou záležitosťou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve své jednoduchosti a prostotě by to bylo výborné jako cca 20-ti minutová povídka filmové antologie, ale jako celovečerní film to nutně ztrácí. Pár okamžiků to mělo a samotní démoni nevypadají špatně, jenže to je asi tak všechno, jsou lehce zaměnitelní např. s moderními "zombíky" a to si myslím nezasloužili. Příběh je hrozně jednoduchý a přímočarý, což by možná nevadilo, kdyby byl alespoň zajímavý. Fígl zamaskovat to všechno Amy Smart se nepovedl, protože Amy tohle prostě nezvládá, natož ve filmu, který se odehrává z půky ve tmě. A strašně mě prudila kamera, šetřit zrovna na stativu nebyl moc dobrý nápad. Ve found footage filmu by se neustále rotzřesená a ani na vteřinu nehybná kamera ještě jakž tak dala obhájit, ale ve filmu, který found footage není? V tom je to akorát na škodu. K dobru filmu lze přičíst fakt, že on vlastně ani lepší být nemohl, protože na něm snad ani není nic, co by se mohlo udělat ještě lépe. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Teď budu chválit. A to hodně. Seventh Moon je nejstrašidelnějším novým hororem, který jsem zatím letošního roku viděl. Mám slabost pro pěkné sympatické hrdinky, humanoidní příšery a toulky neosvětlenými jeskyněmi a pustými vesnicemi - tohle všechno jsem zde dostal, plus ještě k tomu velikou porci napětí (několikrát stupňované takovým způsobem, že jsem se na židli fakt až kroutil) a "doku"kameru, která jednak perfektně vtahuje do děje, druhak jsem si kvůli ní připadal mírně přiopilý. Jednou z předností filmu je i to, že úvod je zkrácený asi na 10 minut a hned po něm se to parádně rozjede a až do konce nemá divák šanci vydechnout si. Perfektní strašidelná jízda čínským venkovem. PS: Nutno vidět a procítit v noci! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama