Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mno.....těch 50% je adekvátních. Ze začátku to jde, hned při první lekačce jsem poskočil, ale postupem času tomu vlhne prach. Je to v Číně, což teda aspoň mně ubralo na důvěryhodnosti - podle hesla "Dyť ti tam mají všecko". Je to v noci, tudiž je třeba se na to dívat v noci. Hlavní role hrají Američanka a Číňan, takže je to dvojjazyčný - otázka "What's he/she saying?" stokrát za film už pak taky pěkně srala. A na konec....jak to vlastně skončilo? No nic moc....Pád do tmy, Pandorum, to je holt jiná liga. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film chválím za: Rozjezd hned od prvních minut, zajímavou atmosféru a 2 dobré lekačky. Kdyby mé hodnocení v tuto chvíli končilo, dal bych filmu bez problému 60% - 70%. Jenomže... to, co předváděli kameramani, za to bych je umlátil. Protože na to se nedalo koukat. V klidnějších scénách to celkem šlo, ale jakmile byla nějaká akce, vypadalo to, jako by kameraman onanoval. Dojem z filmu šel rázem do kytek. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mé oblíbené Záhady Blair Witch předvedou pěkný horor se vším všudy, ale kamera to celé totálně zazdila. 40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to dost slušná žánrovka s parádní atmoškou i slušnejma lekačkama, od příchodu do toho baráku už ale začnou typický klišé a tempo uvadne.Docela mě překvapuje těch 51%, má to takovej ten parádní look a vůbec všechno je prostě v pohodě, žádná trapárna ani amatérská kreč, herci dobrý, bohužel ta klepavá kamera tomu nepřidá.Dost možná Sánchezův nejlepší film, když nepočítám Blair WItch samozřejmě.Pohodovka na jeden večer, 60%. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na tomhle filmu mi připadal desetiminutový začátek, který ukazoval pestrobarevné čínské oslavy. Pak už byla jen tma, rozklepaná kamera a očekávání konce. A to je špatně. Někdy jsem opravdu měla velký problém poznat co se zrovna v daném záběru děje, divný střih tomu taky moc nepomáhal. Jindy mi rozklepaná kamera nevadí, zde mě to vysloveně obtěžovalo. Na druhou stranu musím uznat, že ti věčně pobíhající nahatí démonci se jim docela povedli. Dalším plus je samozřejmě netradiční prostředí, Čína je rozhodně příjemnou změnou oproti americkému middle of nowhere. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama