Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je malá pohádková země napadena zlým diktátorem, je princezna Rosalinda převezena do ochranného programu na Zemi ve Wisconsinu kde se pod svým novým jménem Rosie (Danni Lovato) musí za pomoci Carter (Selena Gomez) naučit chovat jako obyčejný teenager. Rosie na oplátku pomůže Carter s královským chováním a s láskou... (chmíří)

(více)

Recenze (60)

valhallach 

všechny recenze uživatele

Rozumiem že tento skvost mohol dopadnúť aj horšie (avšak nie oveľa horšie). Dve hviezdičky, pre ktoré som sa rozhodol ja, je ale maximum čo príčetný divák môže tomuto dielu udeliť. Za normálnych okolností by som sa rozhodoval medzi 1 hviezdičkou alebo "odpadom" avšak moje milosrdné hodnotenie odôvodňuje moja viera že herci ktorí v tomto filme "hrali" zaň dostali zaplatené iba jedlom (t.j. verím že úbohá kvalita filmu je dôsledkom najmä nízkeho budgetu, ktorý neumožnil réžii zaplatiť reálnych hercov alebo natáčať scény viac ako na 1. pokus.) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vezmi Bravíčko, MTV, Disneyho, Bodyguarda, Protivný sprostý holky, zamíchej protřepej a nalij do formy standardní televizní středoškolské teen komedie. Výsledkem je naivní pohádka určená primárně princeznám školou povinným, která si nedělá si hlavu s realitou ani reáliemi, občas pobaví nějakým jednoduchým vtípkem, občas pobaví nechtěnou komikou, ale se spokojenými dcerami po boku se dá přežít bez újmy na dobré náladě. ()

Reklama

dadoool 

všechny recenze uživatele

Další disneyovka pro děti. Selena Gomez a Demi Lovato se sem přesně hodí a hrajou ty princezničky dokonale. Je to klasický příběh holky na střední co je opomíjená a kluk, do kterého se zakoukala je namyšlený pako. Pak je z ní hrdinka a on má najednou zájem. No prostě klasika. A do toho se tam vecpe princezna, co dělá, že je normální :D.Jako oddychovka dobrý. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná od Disney'e pro celou rodinu i jejich ratolesti, Selena Gomez ve spojení s Demi Lovato do svých rolí dali úplně všechno a ani film o princezně v "obyčejném" světě nebyl vůbec k zahození, mě osobně se to celkem líbilo. Podle mého názoru je to nejlepší film, co kdy byl na Disney Channelu odvysílán (kromě tří dílů HSM), proto hodnotím průměrně. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rád si občas pozriem aj rozprávky takéhoto princeznovského typu, ale táto ma zrovna až tak nezaujala. Je mi jasné, že od takéhoto typu rozprávok nemôžem žiadať nejaký komplikovanejší dej a posolstvo ako to, že dobro a pravda napokon zvíťazia (kiežby to tak fungovalo aj v reálnom svete). Neviem prečo, ale Selena Gomez na mňa nepôsobí absolútne sympaticky (ani tu, ani v iných jej filomoch), no s Demi Lovato je to o kúsok lepšie - u nej je aspoň tá sympatia. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Väčšina filmov, v ktorých Selena Gomez hrá, obsahuje nejaký odkaz na jej úlohu v seriáli Kúzelníci z Waverly. Aj v ňom, aj vo filme Ako chrániť princezné, jej postava zachraňuje kamarátku pracujúcu v obchode s mrazenými jogurtmi po tom, čo ho stroj na výrobu jogurtu začne nekontroľovateľne dávkovať. (ThomasCrown)
  • Keď sa Rosie snaží zapadnúť za pomoci grgania, pije malinovku s názvom "D&M! Cola". Názov sa vďaka typu písma a výslovnosti číta ako "DEMI Cola". (ThomasCrown)
  • Film vyhrál v roce 2009 Teen Choice Awards za Letní film. (griph)

Reklama

Reklama