Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty aneb průměrně průchodný průjem po nováckém způsobu. Když vidím Jirku Babicu, říkám si, takhle nějak mohl klidně vypadat lotr Babinskej. A věřte, radši bych se díval, jak dělá Babinskej z císařských vojáků švejžužu, než jak Babica porcuje mrkvičku. Tyto pořady většinou vyžadují charismatickou ústřední postavu, čili s pěkně vyžraným bříškem, orestovanými tvářičkami, vypečeným pohledem, vyuzenými prstíčky a pepřeným slovníkem. Babica nudí...... ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby jste něco ukuchtili nepotřebujete žádnej pořad. Je sice fajn, že se ukáže příprava jídla, jenomže v rámci natáčení, několik střihů, několik nepřesně řečených formulací od samotného šéfkuchaře a jste tam, kde jste byli i bez videonávodu. Nesmyslné a zbytečné, jediné přínosné mohou být snad jen nějaké recepty, ale pochybuju, že by šlo vždy o nějaké novinky v gastronomii. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, protože jsem chtěla vidět s čím se Nova vytasila. Na začátek to byl zásah přímo na komoru. Teď už pořad tolik nesleduju. Zkoušela jsem pár receptů připravit a dopadlo to dobře. Babica je kuchař pohodář. Vaří jídla s lehkostí sobě vlastní. Moje babička si jeho recepty dokonce zapisuje. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno