Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pan Babica stručně a jasně vysvětlil, jak oloupat cibuli, aby jste nebrečely. (Ono to ale opravdu nejde bez slz) Nepomůže prý voda v ústech ani mokrý nůž. Musíte velmi zrychlit tempo, ale bohužel stihnete maxim. 3 cibulky. Až potom vyroníte první slzy:) Takže nám pan Babica sdělil, že bez slz to prostě nejde:) ()

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty aneb průměrně průchodný průjem po nováckém způsobu. Když vidím Jirku Babicu, říkám si, takhle nějak mohl klidně vypadat lotr Babinskej. A věřte, radši bych se díval, jak dělá Babinskej z císařských vojáků švejžužu, než jak Babica porcuje mrkvičku. Tyto pořady většinou vyžadují charismatickou ústřední postavu, čili s pěkně vyžraným bříškem, orestovanými tvářičkami, vypečeným pohledem, vyuzenými prstíčky a pepřeným slovníkem. Babica nudí...... ()

Genero

všechny recenze uživatele

Muž žijící v lesku pleše Zdeňka Pohlreicha a noční můra každého gastrosexuála. To je Jirka Babice. Jediný kuchař, který dokáže použít slova Boloňská a kečup v jedné větě a ani okamžik neváhá nahradit citrón knedlíkem a sojovku petrželí. Pořad člověka, jenž si klohní blafy ve své čarodějné kuchyni je jistě kulinářskou exhibicí pro diváky, pro které je svíčková neodmyslitelně spojená s chutí kopru a nedokáží si představit uherák bez šlehačky. Chcete-li tleskat, tleskejte, chcete-li mlaskat, mlaskejte, chcete-li zvracet, zvracejte. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka je prostě mistr improvizace a my můžeme být rádi, že nám jen vaří a že nás neléčí. Jen si to představte. Bolí vás zuby? Nemáte po ruce obklad? Heřmánek došel? Pohotovost nefunguje? Nevadí! Rozstříhejte Kosmodisk z naší zvýhodněné nabídky na jednotlivé kostičky a žvýkejte dokud bolest neustoupí. A můžete si to udělat doma. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama