Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud mi všichni z mého okolí, kdož se pohybují ve světě žrádla, pánví a rozpálených ploten potvrdí, že je Babica kulinářský hovado, patrně na tom něco bude. Po zhlédnutí několika epizod však musím podotknout, že Babicovy dobroty jsou slušnou švandou i pro naprostého kuchařského laika. Ostatně, pokud do sebe potřebujete kopnout vyprošťováka, zajisté máte v dispozici devět dní, které jeho příprava zabere. Pořad nezaujme provedením, nezaujme Babicou, nezaujme jídlem a ona propagovaná "lidovost" je jen typickou nováckou snahou přivábit statisíce nešťastných lidiček. Trapný teleshopping už jen podtrhuje průšvih. Ten chlap je vocas. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A když neni tvaroh, pouzijte bily jogurt. a kdyz neni bily, vezmete klidne boruffkovej… Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby :-)) Je třeba něco dodat k téhle doslovné citaci? :-) Jedna hvězda za pobavení! Jako kuchař, je tento pán ale totální játro :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všichni jste tady evidentně vedle, jak ta jedle.. Začneme receptem, je to levné a může si to uvařit každý z nás: "Jirkův dort". Suroviny: 2 rozesmáté oči, 2 dobře formované nohy, 2 nádoby plné mléka, 2 vejce, 1 banán a pekáč. Postup: Hluboce se podíváme do rozesmátých očí. Rozděláme dobře formované nohy a lehce masírujeme nádoby s mlékem, dokud se pekáč dobře nepromastí. Dostatečnost promaštění vyzkoušíme prstem a poté stáhneme z banánu slupku. Pomalu jej vložíme do pekáče a přikryjeme vejci. Dort je hotový, až banán změkne a dobře pustí šťávu. Když je pekáč ještě mastný, můžeme pečení opakovat, pokud máme po ruce další zralý banán, ale dbejte na to, aby dort nevykynul! Když nám chutnalo, můžeme pekáč pořádně vylízat a zároveň tak ušetřit za mytí nádobí... Tady přece vážení nejde o vaření, ale o sex! Jakým stylem cpe svými dlouhými prsty tu nádivku do kuřete, ten mužný chraplavý hlas, ty feromony naléhavější než červené feferonky z Chiapasu.. Hmm.., kdyby tak nebyl cítit potem i přes televizní obrazovku, asi bych si nadzvedl zástěru na barbecue a nechal se tím pižmo sálajícím kuchtíkem análně pokřtít.. ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)

Reklama

Reklama