Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Dabing 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// +moje první setkáni s Wonder Woman, nadupadná akce, spád, krev, poutavý děj, postava hlavní hrdinky, její původ, hvězdně obsazený originální dabing, slušný český dabing, výborná hudební stránka MÍNUS: asi deset minut mi trvalo než jsem si zvykl na animaci a fantasy prvky, případně fantasy motivy, protože z Hercula už jsem vyrostl a Wonder Woman mi přišla jako jeho ženská alternativa./// Shrnutí: Wonder Woman je jedna z posledních hlavních postav ze stáje DC comics se kterou jsem neměl tu čest se ještě potkat. O to příjemnější to bylo setkání. Protože je to kočka děsně symaptická, nebojí se krve a pro ránu nejde daleko. Možná si o chlapech myslí svoje, ale o to je to větší sranda při rozhovorech s nimi (vyloženě jsem si tyhle scény užíval a Nathan Fillion musí být v originálním znění úžasněj). Je docela překvapivé, ale pozitivně, že se tvůrci nebojí drsných scén, které animovaná podoba dokáže ještě více zvýraznit. Takže přístupnost bych viděl alespoň na 12+. To a výše napsané důvody jsou výbornou motivací k tomu abych se na její další filmová dobrodružství těšil jak malý kluk na první rande./// Celkem 91%/// ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(2x) Je až s podivem, na to, jak důležitou je Wonder Woman ve světě komiksu, jak málo si zadala s filmem. V 60. a 70. letech se dočkala několika pokusů o zpracování své superhrdinské kariéry v televizi, přičemž nejlépe dopadl hraný seriál s Lyndou Carter v hlavní roli. Po roce 2000 se vrací jako součást kreslených seriálů o Justice League, aby se díky hlasu Lucy Lawless etablovala i v televizních animovaných celovečerácích. Po boku Batmana a Supermana se tak objevuje pravidelně, tento film je jediný, který výlučně mapuje jen její dobrodružství. Wonder Woman 2009 přináší kanonizovaný základní příběh o mýtických amazonkách, které se po válce s Áreem odebraly na ostrov Themyscira, kde poklidně žily celé milénium jen v ženském společenství. Dcera královny Hyppolity, Diana, byla předurčena opět spojit své sestry se světem mužů a svést nový souboj s Áreem... Oděna v barvách země, ve které má prožít nové dobrodružství, chráněna bičem pravdy, kouzelnou čelenkou a Athéninými náramky, cestuje ve svém neviditelném letadle, aby vrátila světu řád a pochopila, že všichni muži nejsou nepřátelé. Zejména pak Steve Trevor. Zpětně už není tenhle origin tak dobrý, jak by mohl být, ale to nic nemění na tom, že jde o doslova vymodlený průlom. V roce 2017 konečně přichází první hraný film s Gal Gadot v hlavní roli, v roce 2019 druhý animovaný origin a v roce 2020 je čas na Wonder Woman 1984. Ledy se pohnuly. Brzy vyjde sešitovka s číslem 750 a pořád je co číst :) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další z velmi mála sakramentsky dospělých animáků o superhrdinech. Podobné kousky by se měly povinně promítat všem neználkům, kteří mají papírovou okénkovou kulturu spojenou s malými caparty - comics není jen Čtyřlístek a Kačer Donald! Spousta feministických narážek, drsná mluva a dokonce pár důmyslných filozofických hlášek - to vše dělá spolu se super akcí a krystalickým HD obrazem z Wonder Woman nezapomenutelnou podívanou. Kde je ta filmová Justice League?? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Uúu Wonder Woman, ďalej len W.W :D kočka jak cip. Na veľkom plátne v reálnom prevedení si toto nedokážem predstaviť, Megan Fox v danom oblečku áno, ale inak fuu... fakt neviem. Svižný, akčný animák na čele s "komandom modeliek", môžem len dodať, že aj napriek tomu, že si reálne prevedenie neviem predstaviť určite by potešilo nejedného chlapa. Mytológia jej vzniku ma potešila a náväznosť na grécku mytológiu v takomto rozsahu dosť prekvapila, priznám sa o W.W som vedel doposiaľ hovno - a som rád, že som opäť o niečo rozšíril poznanie svojej mysle... 6-7/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

hmmm další povedená filmováDCkomixovka...tentokrát s asi nejvíc sexy superhrdinou, notnou dávkou akce a v neposlední řadě humoru......Nebudu tu předstírat, že mythologii většiny DCsuperhrdinů znám a že tím pádem chápu, kde vzaly amazonky-odříznuté od okolního světa-neviditelnou stíhačku, nebo proč v Justice League WonderWoman lítá a tady ne-e...ale to jsou drobnosti-je to fajn zábava a to je hlavní ;-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)
  • Film měl premiéru v pátek 6. února 2009 na festivalu New York Comics Con. (liquido26)
  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)

Reklama

Reklama