Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (104)

jefff 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce slasher subžánru. Vraždy jsou brutální a trikově sice retro, ale velmi povedeně zpracované - žádný digitál, ale pěkně postaru s silikonovýma efektama. Bohužel, pochváli se dá již jen ústřední vrah s chromovou maskou, který je fakt parádní. Herci jsou však otřesní, horší jsem dlooouho neviděl a režie totálně zpackaná. Všichni se chovaj jak kreténi, dělaj divný věci, scény jsou nesourodé, špatně sestříhané a filmaři jsou evidentně absolutní amatéři. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Robert Hall opravdu umí, o tom jsem se přesvědčil v jeho internetovém seriálu Fair Clinic. Kdykoliv příjde na scénu maskovaný zabiják, má film zatraceně pořádné koule. Občas krásně zakouzlí s hudbou a nějakým efektním vizuálem. Ale 70% filmu je blbost - pořád se někam pochoduje, řeší ne moc podstatné věci ... vlastně tom uchybí jako celku tah na branku a kvalitní scénář. Těším se na další rejžovy kousky, ten chlap to v sobě má. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Poňekud, níbrž, poňevač" sa pre mňa osobne jedná o amatérsku sračku s totálne, ale totálne primitívnym, prijebaným chovaním všetkých retardovaných obetí mäsového vraha chodiaceho v maske z Terminátora 1 s kamerou s laserom na ramene ala mimozemskou "kušou" Predátora, musím povedať, že okrem fakt slušných vrážd, ktoré sú vyobrazené skutočne nadštandardne nie je nič čím by ma tento veľkým amaterizmom zaváňajúci horor zaujal. Miestami dosť trápne, u mňa na hrane balancujúcich myšlienok - vypnúť, prepnúť. 90 minút skutočného napätia čakania kedy to už KONEČNE skončí my ponúklo zážitok na ktorý tak "ľahko nezabudnem". ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Bože proč? Proč? Proč jsi dal do ruky pero takovému nekopovi, který psal scénář pro tenhle snímek? Mohla to být totální pecka. Tenhle slasher měl takřka vše, co je potřeba. Perfektní zabiják s parádní zbraní, hutné a zajímavě provedené gore (bez zbytečných nechutností typu detailní vytrhávání zubů, nehtů apod.) a dle mého i sympatické herce, kteří by snad i uměli zahrát. Jenže ono není co. Scénárista jim do huby cpe neuvěřitelné bludy a nechává je pobíhat (popojíždět, pokulhávat...) dokolečka a čekat na porážku jak ta prasátka, kterak nazývá své oběti hlavní vrahoun. Pro příště jednoduché řešení - vytrhnout pisálkovi pero z ruky, bodnout mu ho do oka a pro jistotu ještě upravit jeho zevnějšek tím blýskavým porcovákem, aby už nikdy nekazil pokus o výborný slasher. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Pomoc! Proč mi to děláte!!...... Odrazují mě zmatené dialogy a pár nelogických situací. Jinak slasher je to celkem povedený. Kdo má rád krvavé gore scény, bude se kochat. CITÁT - Pošlete hodně policistů........ Někdy je to zmatené, ale ne zas tak moc na film tohoto žánru. Některých situacím jsem se musel zasmát. Příšerní herci, kteří však dlouho nepřežijí a tak v krvi odcházejí ze scény. Hudba povedená, zejména ta v závěrečných titulcích. CITÁT - Jedeme do Atlanty.... I na ten silikon nakonec dojde. Pod chromovanou maskou se ukrývá Nick Principe. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama