Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První řada byla jak rána z čistého nebe. Naprosto něco nového, a jedna z mála přiležitostí, kdy Prima ve sledovanosti totálně zbourala konkurenční Primu s jejím Big Brotherem. K tomu se přidali ještě vcelku přijatelně šílení soutěžící. V dalších řadách už se však dostavili klasičtí egomaniaci a ztracené existence, a kvalita šla do háje... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První sérii sem občas sledoval a dalo se na ni i dobře koukat. Vyvolení byli určitě lepší než Big Brother. Nova si byla propadáku velmi dobře vědoma a tak Big Brothera rychle stáhla z vysílání. Hlavní problém byl, že narozdíl od Vyvolených bylo v Big Brotheru obecenstvo sestaveno z prostitutek, "Filipů" a dalších nabušenejch primitivů, kteří měli místo mozku sval. Poté tak vypadala zábava, respektiva nezábava. Oproti tomu Vladko, Regina, Zvěřina tak z těma se u obrazovek divák nenudil. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Fenomén, o kterém by se dala napsat diplomka. Na jedné straně téměř dokonalá studie primitivismu ubohých nafoukaných maloměšťáků (čest těm pár výjimkám, které si na nic nehrály a chovali se jako... obyčejní lidé), kterým se prostřednictvím účinkování 've vile' splnil sen - zviditelnit se a být pravidelně v televizi v hlavním vysílacím čase a na titulních stránkách bulvárních plátků. Na druhé straně ovšem stojí fakt, že je to stále jen a pouze monstrózní komerční shit, kterému jde v podstatě jen o peníze (viz posílání tun sms na podporu svým "favoritům") a koláče sledovanosti (jak také jinak, že). Některé (vyhrocené) momenty exkluzivní a pomalu nezapomenutelné, bohužel ale také spousta vaty, nebetyčné protahování každé série, patos (někdy ale docela funkční!) a moře dalších (drobnějších) výtek. Pozoruhodné... ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať byla první řada se Zvěřinou a spol. jakákoliv, tak letošní comeback je skutečná debilovina plná svalovců a blbek první třídy. Jak by napsal Josef Václav Sládek: Znám idiotský pořad, kde nejhlubší je sex a žádný vřes je nezajímá neb v hlavě mají ex, o studánce vědí hovno, hlavně že jsou sprostí a najde se i televize, která blbce hostí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem úplně hltal. To víte, bylo to něco nového. Nevynechal jsem v TV jediný díl. Netuším, kolik bylo sérií mezi tou první a tou letošní, protože mi to poněkud uniklo. Pořad je spíše Vladkova šou, než cokoli jiného. Vladeček je senzační loutkář, který moc dobře ví s kým by se měl přátelit, kdy na koho zvýšit hlas a kdy se s kým udobřit. Vítězství v první sérii si zasloužil a nedovedu si představit co by se muselo stát, aby nevyhrál i letos. Nostalgie je svině, a proto nejdu s hodnocení úplně nízko. Vážně mě příliš nebaví koukat na skupinku nezajímavých lidí, kteří sedí na terásce, pijí alkohol a povídají si. Věřím však, že se štáb opět rozjede a začne pořádně manipulovat s postavičkami, aby se už konečně začalo něco dít. 2* ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama