Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První série budiž - dokonce jsem si z vysokoškolských kolejí, kde nebyla možnost první 2 měsíce vlézt na internet, dopisoval s maminou, abych se dozvěděl, kdo vypadl !!!!!!!!! Nedávno,když jsem viděl nějaký sestřih, říkal jsem si, že je vlastně pěkná kokotina..............moje hodnocení = 2 z 10. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Reality show podobného charakteru jsou sice zvráceným, ale v případě VYVOLENÝCH i neskutečně zábavným fenoménem. Tu a tam jsem sledoval první řadu, další tři už prakticky vůbec. Ve vile se sešla neskutečná sebranka, která svými vzájemnými konflikty, pramenícími z odlišných charakterů a dlouhodobého pobytu na takovém místě, eskapádami a hláškami bavila republiku. Když se na scéně objevil arogantní Petr Zvěřina se svými monology, hrnuly se slzy smíchu do očí. "Já nejsem opravdu nějakej, vole, přizdisráč odněkad, vole, z Vidlákova, vole, já jsem Petr Zvěřina, vole, z Václaváku, vole, a to si tady musej ty lidi uvědomit. A jestli si to neuvědomujou, tak jim předvedu venku takovej kolotoč, že se z toho poserou a jejich děti se z toho taky poserou. A jestli voni si myslej, ty vole, že si za peníze koupěj nějakou vochranku, kravskou píču si koupěj vochranku, kravskou píču ti řikám." (406.) ()

Reklama

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať byla první řada se Zvěřinou a spol. jakákoliv, tak letošní comeback je skutečná debilovina plná svalovců a blbek první třídy. Jak by napsal Josef Václav Sládek: Znám idiotský pořad, kde nejhlubší je sex a žádný vřes je nezajímá neb v hlavě mají ex, o studánce vědí hovno, hlavně že jsou sprostí a najde se i televize, která blbce hostí. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama