Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Aelita 

všechny recenze uživatele

Lidská ZOO-I, kde se navzájem (sebe)ukazovali a (sebe)poznávali "vyvolení", TV štáb i samotní diváci. TV štáb v jeden okamžik zašel tak daleko, že nevědomky napodobil slavný Stanfordský vězeňský experiment Philipa Zimbarda, když jedné z "vyvolených" uložil za trest, aby se svlékla (http://cs.wikipedia.org/wiki/Stanfordsk%C3%BD_v%C4%9Bze%C5%88sk%C3%BD_experiment). To již bylo moc i na lačnící po šoku diváky. ___ Skvělé psychologické (sebe)studium. Jen I. řada. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

První řada naprostá pecka, když se občas kouknu na ta stará videa, vždycky se nestačím divit - dal bych jí 5* okamžitě... :) Krom toho výborná Tereza Pergnerová. Jen ty dvě další řady už bohužel nestály za nic. // Po větší pauze jsem hrozně rád, že startuje čtvrtá řada. Jestli bezduchou oddechovku, tak tohle. A soutěžící vypadají slibmě... :) ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

wow!! pár psychicky narušených jedinců uprostřed velkého terárka..:-))) šmírung tečka cézet.. první řada paráda! pro úchyláky mýho ražení povinnost.. na další řady (kolik jich bylo? dvě? nebo tři?) už sral nejen pes, ale i já.. první série mě zcela uspokojila..:-) jo a vůbec mi nebylo trapný na to koukat.. je mi akorát trapně, když tu čtu, jak je vám trapně, že jste se na to dívali.. no neni to trapný, že to musim psát?! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

BigBrotherovský princip reality show se mi nelíbí. Do kotle naházené sardinky, jejichž jediným úkolem je válčení s nastupující ponorkou, mají nulovou, ba spíše mínusovou atraktivitu. Může se vám některá z postav líbit, můžete možná i s některou soucítit, ale jakou to má proboha další hodnotu? Proč něco takového sledovat pravidelně? ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)

Reklama

Reklama