Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

mysicka 

všechny recenze uživatele

wow!! pár psychicky narušených jedinců uprostřed velkého terárka..:-))) šmírung tečka cézet.. první řada paráda! pro úchyláky mýho ražení povinnost.. na další řady (kolik jich bylo? dvě? nebo tři?) už sral nejen pes, ale i já.. první série mě zcela uspokojila..:-) jo a vůbec mi nebylo trapný na to koukat.. je mi akorát trapně, když tu čtu, jak je vám trapně, že jste se na to dívali.. no neni to trapný, že to musim psát?! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (teplouš, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama