Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že účinkovanie v takejto "show" je pod úroveň mentálne zdravého jedinca. Nechať sa dobrovoľne zatvoriť do vily s niekým cudzím, pochybným a pravdepodobne pre finančnú odmenu skoro všetkého schopným? Muselo by mi kvalitne harašiť, aby som urobila takú kolosálnu, masochistickú blbosť! Myslím, že ľudí, ktorí sa vyvolených účastnia lákajú dve veci-peniaze a sláva. Ak sa ovšem dá stavať na tom, že ste slávni len preto, že ste odhalili nejakú intímnu časť svojho tela, alebo intrikami a osočovaním teatrálne vyradili súpera a s víťazoslávnym úsmevom na tvári manifestovali vlastnú bezmedznú debilitu. Dosť prízemné a povrchné, nehľadiac na to, že aby toho dosiahli, dospejú vyvolení tupci mnohokrát k neuveriteľne nechutným praktikám pred očami každého, kto je tak blbý aby sa na to dobrovoľne díval. Táto reality-show nikdy nikomu nič nedala a mne osobne to málo, čo som z nej videla-určite pár rokov života ubralo. Príliš si cením svojej mysli, než aby som ju špinila podobným odpadom! Ak so mnou nesúhlasíte, schválne sa zamyslite a menujte mi jediného, aspoň priemerne inteligentného účastníka... Márne pátrate v mysli, že?! ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy pro první sérii - památná dvojka - Vladko hystericky se hádající s Petrem Zvěřinou z Václaváku a psychopatická Regina v noci po domě tancující s řeznickým nožem rozprašujíc insekticidy. Hyperfalešnej Michal Fraš (do kterýho byl Vladko IMHO zamilovanej, a proto neviděl, že je falešnej jak tříkoruna....), hypernechutnej Jindra, hypernaivní Katka (nebudu říkat hloupá, pže třeba Jindra byl ještě hloupější...), hyperunderedited Monika (fakt promiňte, ale ty lidi v domě jí měli rádi, a měli jí za zdaleka největšího vtipálka, tak proč byla v každém dílu tak dvacet vteřin?) a hypertrapnej Emil, to byla parta, kterou jsem fakt rád sledoval... Viděl jsem prakticky všechny díly. Chvilku jsem se dokonce i bál, že by to mohl vyhrát Michal nebo Emil, to by byla fakt katastrofa... No a ve finále, kdy se Vladko totálně sesypal, to prostě bylo fakt emocionální. Klidně se smějte, za mě 4. 2 hvězdy pro druhou sérii - památná dvojka - Hranáč a Jalovec, mamka a taťka. Depkařka Karolína v pruhovaných punčocháčích, depkařka Karin masturbující s Martinem ve vaně, (nemám rád tu předponu, ale tady se skvěle hodí..) überštětka Marie, rusovlasá Marcy s protivným hlasem (který jsem já osobně zbožňoval), které se nedařilo uhnat odpornýho Pavla z Hrotovic, a dál nikdo zajímavej. 1 hvězda pro třetí sérii - dost hrůza, ale Big Brother na Nově byl pořád o třídu horší. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější a nejpokleslejší dno televizní "zábavy", voyeurismus je jedna z nejhloupějších úchylek, tenhle pořad dělá z lidí-diváků debilní stádo voyeurů a z této úchylky dobrý byznys. Až mě čelist klesá, když vidím, jak to lidi umí zmanipulovat. Když se jeden z těch chudáků z vily objeví na veřejnosti, mám pocit podle reakcí lidí, jakoby tam stál člověk, co něco dokázal, ale vidím totální nuly. Zkažený pořad, který smrdí lidskou hloupostí, sorry. Tohle nemá obdoby. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Všichni kdo se na to tehdá koukali, tak tomu teď dávají odpad! A ti co to hltali extra, tak tomu dávají jednu hvězdičku! Jako první reality show to docela ušlo! tenhle žánr opravdu nemusím, přijde mi ubohý a nejvíce ti co se na to dívají! proč jsem se tedy na to tehdá díval taky? sám pořádně nevím! Zvědavost, nuda, obojí? Nakaždý pád ke konci už jsem byl poměrně vtažený do děje! Ale příště snad odolám sledovat stupiditu podobného charakteru! Doufám:) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama